Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διψήφιος

Διψήφιος
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 - 10:36

Συνεχίζεται το «έργο» με Σισέ. Σενάρια από το εξωτερικό πάνε και έρχονται, για τον Σενεγαλέζο. Και για την πιθανότητα του χρόνου να πάψει να φορά τα ερυθρόλευκα. Του Ολυμπιακού τουλάχιστον. Γιατί μπορεί να φορά άλλης ομάδας. Γενικά, στο εξωτερικό, είτε αυτό είναι Γαλλία, είτε Αγγλία, είτε Τουρκία, τον βλέπουν πολύ… να την κάνει από τον Θρύλο. Με μεταγραφή καλή. Αλλά δεν τα λένε σωστά. Γιατί; Γιατί μιλούν για μονοψήφιο αριθμό εκατομμυρίων…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Βλέπετε, ο Ολυμπιακός αξιώνει ποσό με 8 ψηφία. Δεκάδα μπροστά και έξι μηδενικά πίσω. Διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων, όχι μονοψήφιο. Σαφές και αυτό και όσοι επιμένουν να αναφέρουν ότι ο Σισέ θα την… κάνει από τον Ολυμπιακό, έτσι, ελαφρά τη καρδία, σφάλλουν. Και δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με το τι εστί «μεταγραφική στρατηγική» του Θρύλου.

Τα έχουμε πει. Ο Σισέ (όπως και κάθε άλλος παίκτης του Ολυμπιακού) «κοψοχρονιά» δεν παραχωρείται. Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς ποντάρει πολλά στην άμυνά του. Γιατί έχοντας διασφαλιστεί πίσω, ξέρει ότι μπροστά μπορεί να βρει αυτό που θέλει. Ο Σισέ είναι μεγάλο κομμάτι αυτού. Και δεν είναι, έτσι, προτεραιότητα του Ολυμπιακού να τον «σπρώξει». Δεν θα πει και «όχι», βεβαίως, αν η πρόταση η οποία θα έρθει για εκείνον (από όπου και αν προέρχεται αυτή), είναι όπως πρέπει. Αν αφορά σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Ειδάλλως, καλή σταδιοδρομία να έχουν οι ομάδες που θέλουν τον Σισέ. Χωρίς τον Σισέ.

Διαβάστε επίσης