Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Σισέ: Με την αξία του(ς)!

Ολυμπιακός | Σισέ: Με την αξία του(ς)!
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 - 21:12

Στο μεταγραφικό στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού φαίνεται πως βρίσκεται, εκ νέου, ο Παπέ Αμπού Σισέ. Κάτι που κρίνεται απολύτως λογικό, αν δει κανείς τη βελτίωσή του και το ότι έχει καθιερωθεί στην 11άδα του Ολυμπιακού. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνει και καλές εμφανίσεις.

Η σκληρή δουλειά που έχει ρίξει ο Σενεγαλέζος αμυντικός και η συνέπεια που έχει αποκτήσει, μαζί με την σταθερότητα, είναι στοιχεία αρκετά να του δώσουν μία θέση στο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού. Και αυτό, ο «βράχος» το έχει κερδίσει με την αξία του.

Την ίδια ώρα, όποιος και να θέλει τον Παπέ Αμπού Σισέ, θα πρέπει προφανώς να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό. Και αν τον θέλει όντως πολύ, θα πρέπει να ικανοποιήσει τις «ερυθρόλευκες» απαιτήσεις. Ή έστω να πλησιάσει σε αυτές. Και τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός ζητάει αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Ή για να το θέσουμε καλύτερα, θα συζητούσε ενδεχόμενη πρόταση μόνο αν ήταν με διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ. Και αυτό, ο Ολυμπιακός το έχει κερδίσει με την αξία του.

Ο Θρύλος έχει μεγαλώσει στην Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια επί ηγεσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη και αυτό το καταλαβαίνεις και από αυτό. Ότι, δηλαδή, μπορεί να συζητήσει με κορυφαίες ομάδες και να πουλήσει παίκτη του στην τιμή που εκείνος θέλει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης