Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπέ Σισέ: Ο κόσμος στα πόδια του!

Παπέ Σισέ: Ο κόσμος στα πόδια του!
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 - 11:07

Ένα μεγάλο επίτευγμα, για τον Παπέ Σισέ. Ακόμη ένα μεγάλο επίτευγμα, για τον Παπέ Σισέ, για να το θέσουμε πιο σωστά. Ο Σενεγαλέζος συνεχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον επάνω του. Σε επίπεδο διασυλλογικό, αλλά και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ο Παπέ Σισέ είναι ο τελευταίος, ο οποίος θα επιστρέψει στο Ρέντη, από τους διεθνείς του Ολυμπιακού, ως θριαμβευτής και με τους «προβολείς» στραμμένους επάνω του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού πανηγύρισε σε επίπεδο εθνικής ακόμη μία σπουδαία επιτυχία. Ο «βασιλιάς» της Αφρικής, ο οποίος κατέκτησε την κορυφή στην ήπειρο εκεί, πάει Μουντιάλ και στο λιμάνι «τρίβουν τα χέρια τους». Όχι μόνο γιατί η χρηματιστηριακή αξία του Σισέ… εκτοξεύεται, αλλά γιατί ο ίδιος διαρκώς βελτιώνεται και γιατί ο Ολυμπιακός, εκτός από μία πιθανή πανάκριβη πώληση, αύριο-μεθαύριο, καρπώνεται άμεσα, τώρα, την αγωνιστική αξία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαρκώς μένει στο προσκήνιο και μάλιστα για τους καλύτερους δυνατούς λόγους!

Ο Παπέ Σισέ είναι έτοιμος για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα. Ο κόσμος στα πόδια του! Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να διαφημίσει τον Θρύλο και στα γήπεδα του Κατάρ και να δείξει και εκεί σε όλους, τι σημαίνει Ολυμπιακός και πως η ομάδα του Πειραιά ξέρει να αναδεικνύει παίκτες…

Διαβάστε επίσης