Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν Μαρινάκης πήγε στο Ρέντη, ξανά πριν την ΑΕΚ (videos)

Όταν Μαρινάκης πήγε στο Ρέντη, ξανά πριν την ΑΕΚ (videos)
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 - 15:29

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε την ομάδα, στο Ρέντη, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι δίπλα στους παίκτες και τον Μαρτίνς και με την επίσκεψή του, στο προπονητικό του Συλλόγου, θέλησε να τονίσει σε όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ότι άπαντες στον οργανισμό του Ολυμπιακού έχουν πίστη στις ικανότητές τους και την αξία τους και περιμένουν «εξαργύρωση» σε νίκες και τίτλους…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η επίσκεψη αυτή του Μαρινάκη, στο Ρέντη, έρχεται πριν από ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως είχε και σε προηγούμενη φορά, κατά την οποία είχε βρεθεί στο προπονητικό του Θρύλου. Και τότε… Είχαμε… δράματα σε φόντο «κιτρινόμαυρο». Και χαμόγελα διπλά και πλατιά, σε φόντο ερυθρόλευκο.

Τότε, μάλιστα, ο Θρύλος είχε δύο ματς κρίσιμα μπροστά του: Και εκείνο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά και εκείνο με τη Φενέρ, στο Καραϊσκάσκη. Ο Ολυμπιακός έκανε τα 2/2. Νίκησε 3-2 την ΑΕΚ στο γήπεδό της… σβηστά και με καλή εμφάνιση και ουσία, την οποία μετέφρασε σε γκολ στο φινάλε, πήρε και το ματς με τη Φενέρ… Ευχή όλων είναι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει και τώρα με νίκη, όπως είχε κάνει και τότε, μετά την επίσκεψη του Προέδρου της ομάδας.

Διαβάστε επίσης