Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρινάκης στην ομάδα: «Μπροστά μας έχουμε μόνο τελικούς!»

Μαρινάκης στην ομάδα: «Μπροστά μας έχουμε μόνο τελικούς!»
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 - 14:57

Σας ενημερώσαμε νωρίτερα για την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στο προπονητικό του Συλλόγου, στο Ρέντη, βρέθηκε δίπλα στην ομάδα. Μίλησε στους παίκτες και τον Μαρτίνς. Στέλνει το μήνυμα για το «σήμερα» και το «αύριο». Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, για τα ματς που έρχονται, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και για το τι περιμένει ο ίδιος, ο Σύλλογος, αλλά και ο κόσμος του Ολυμπιακού, από την ομάδα…

«Το παιχνίδι της Κυριακής και όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί, θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας έχει προσφέρει ο κόσμος μας όλη τη χρονιά.

Να παίζετε με πάθος και να τα δίνετε όλα σε κάθε παιχνίδι και να είστε συγκεντρωμένοι εντός και εκτός γηπέδου.

Μπροστά μας έχουμε μόνο τελικούς, μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου, ώστε μετά να έχετε τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε, γιατί είναι η τρίτη σεζόν που παίζετε ασταμάτητα. Όλη αυτή η μεταγραφολογία να μην σας επηρεάζει γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Εσάς εμπιστευόμαστε, εσείς είστε οι καλύτεροι, δείξτε το στο γήπεδο, δώστε τα όλα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας», ήταν τα λόγια του Προέδρου του Ολυμπιακού, προς την ομάδα του, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ και της κρίσιμης καμπής, στην οποία βρίσκεται η σεζόν.​

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή στη σεζόν και με δύο τίτλους να είναι μπροστά και να κρίνονται το προσεχές διάστημα, η παρουσία του ηγέτη του Συλλόγου, στο Ρέντη, στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Στέλνει μήνυμα προς την ομάδα πρωτίστως, αλλά και προς τους «απέναντι». Ο Ολυμπιακός προχωρά ενωμένος, ως ένα. Με τον ηγέτη του πάντα στην πρώτη γραμμή, εκεί, δίπλα στην ομάδα και στον Μαρτίνς. Και έτσι, ενωμένη, θα προχωρήσει προς το νταμπλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης