Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι κόμπλεξ Θεέ μου! Ο ΠΑΟΚ γκρινιάζει για τη νέα Τούμπα και τον Βοτανικό, με τον Ολυμπιακό ασχολούνται!

Τι κόμπλεξ Θεέ μου! Ο ΠΑΟΚ γκρινιάζει για τη νέα Τούμπα και τον Βοτανικό, με τον Ολυμπιακό ασχολούνται!
Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 - 12:56

Δεν έχει τέλος το παραλήρημα της παραμύθας, που βλέπει… γκρίνια του Ολυμπιακού για τον Βοτανικό. Κανείς δεν γκρίνιαξε, ζητάμε απλώς τα αυτονόητα, Εκείνος που γκρίνιαξε ήταν ο ΠΑΟΚ για τη… νέα Τούμπα, που του αργούν. Μιλάμε για πραγματικότητα επινοημένη, στην οποία ζουν και την οποία προβάλλουν, με μοναδικό στόχο το να «πλήξουν» επικοινωνιακά τον Ολυμπιακό.

Πουθενά ο Ολυμπιακός δεν… γκρίνιαξε, για κανέναν Βοτανικό. Ούτε ασχολείται. Όπως έριχνε τεσσάρες στη Λεωφόρο, θα ρίχνει και στον Βοτανικό. Όπως κέρδιζε στον… τάφο του Ινδού ή όπως λέγεται εκεί η στρούγκα, στην οποία παίζουν διάφορα τμήματα του Παναθηναϊκού, έτσι θα νικάει και στον Ελαιώνα. ΟΠΟΥ και να πάνε, από τον ΘΡΥΛΟ δεν γλιτώνουν…

Εκείνος, όμως, που έβγαλε… παραπονάκι και νιώθει και… ριγμένος, είναι ο ΠΑΟΚ! Ο οποίος λέει ότι του… αργούν τη νέα Τούμπα. Είχαν μάθει, βλέπετε, στον ΠΑΟΚ, να… χτυπούν παλαμάκια και να τρέχουν, σε προηγούμενες καταστάσεις που βίωνε η χώρα. Έχουν μάθει στο… καλαμαράκι τα παιδιά. Θέλουν όλα να γίνονται ΟΤΑΝ θέλουν, ΟΠΩΣ θέλουν. Έχουν μάθει να… διατάζουν, εδώ και κάτι χρόνια και τώρα που το σκηνικό αλλάζει και δεν διατάζει κανένας, άρα ούτε και εκείνοι, τους… ενοχλεί.

Για να συνοψίσουμε, γιατί πολύ ασχοληθήκαμε με το παραλήρημα της παραμύθας Σαββατιάτικα. Έχουμε ευρωπαϊκό να πανηγυρίσουμε. Ούτε γκρινιάζει κανείς στον Ολυμπιακού, ούτε και ασχολείται με τον Βοτανικό. Αυτό που είπε ο Ολυμπιακός, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΑ, είναι πως με έργα σαν τον Βοτανικό, ανοίγει ο δρόμος για να κάνουν ΟΛΕΣ οι ομάδες ανάλογες κινήσεις! Και να γεμίσει η Ελλάδα σύγχρονες εγκαταστάσεις… Τώρα αν ο ΠΑΟΚ αισθάνεται ότι… δεν τον παίζουν, με την υπόθεση «νέα Τούμπα» και… νευριάζει, δεν μας απασχολεί. Με τον Ολυμπιακό να μην ασχολείται η παραμύθα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης