Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Ψυχωμένη εμφάνιση και άδικη ήττα στην Ξάνθη

Ολυμπιακός Β’: Ψυχωμένη εμφάνιση και άδικη ήττα στην Ξάνθη
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 17:06

Οσμή «εξυγίανσης» και στη Σούπερ Λιγκ 2… Από γκολ που άρχισε από «φαλτσοσφύριγμα» εις βάρος του Θρύλου το 1-0 στην Ξάνθη, τελικό 2-1 για τους Ακρίτες, αν και το πάλεψε ο Ολυμπιακός Β’. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια της ομάδας του Ιμπαγάσα. Και όχι γιατί στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αλλά γιατί το 1-0 της Ξάνθης ήρθε σε φάση, η οποία άρχισε από φάουλ υπέρ του Αποστολόπουλου του Ολυμπιακού Β’, το οποίο δεν δόθηκε…

Ο διαιτητής Τσιάρας (Καβάλας) έδειξε να συνεχιστεί το ματς και στην εξέλιξη της φάσης ο Διαμαντόπουλος σκόραρε, για την Ξάνθη…

Ο Ολυμπιακός Β’ είχε στη σύνθεσή του παίκτες που θεωρητικά έχουν θέση και στην πρώτη ομάδα, όπως ο Κανέ, ή ο Φαντιγκά. Με Τζολάκη στο τέρμα, επίσης, με τον νεαρό άσο να έχει κρατήσει αρκετές φορές την εστία της πρώτης ομάδας, ήδη.

Στα του πρώτου μέρους, ο Ολυμπιακός είχε ελαφρά υπεροχή, την οποία όμως δεν έκανε γκολ. Ο Μπα έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 11’ και στο 24’, από γυρίσματα των Κίτσου και Μαρίνου αντίστοιχα, τα οποία δεν κατάφερε να μετατρέψει σε ασίστ, αστοχώντας… Ο Τζολάκης είχε δύο καλές επεμβάσεις στο 7’ και στο 40’, ενώ στο 29’ έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Καλογερόπουλος, ο οποίος έπαιζε κατ’ ανάγκη δεξιός μπακ. Μπήκε στη θέση του ο Αποστολόπουλος, επίσης κατ’ ανάγκη δεξιός μπακ, με τον νεαρό στόπερ να δείχνει ότι έχει μυϊκές ενοχλήσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε ακόμη πιο δυνατά και, πεισμωμένος από την εξέλιξη του πρώτου μέρους, πίεσε για την ισοφάριση. Τη βρήκε με τον Κανέ στο 60’, με τον Αφρικανό να δίνει στην ομάδα του Ιμπαγάσα την ώθηση που ήθελε… Ωστόσο, ο Ολυμπιακός Β’ δεν κατάφερε να βρει την ηρεμία που χρειαζόταν, για να ολοκληρώσει την αντεπίθεση και την ανατροπή του, με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο, στο 81’ από τον Κρητικό. Το 2-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ματς, με τον Ολυμπιακό Β’ να έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται, για τον τρόπο με τον οποίο υποχρεώθηκε σε ήττα, στην Ξάνθη.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Ξάνθη: Τσομπανίδης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Κρητικός (90’+3′ Δημητριάδας), Τζανακάκης, Δόρης, Διαμαντόπουλος (76′ Τσελεμπάκης), Ουνγιαλίδης, Τσέλιος, Αλί Μπαμπά (64′ Θυμιάνης), Φαζός (64′ Γκάβριτς).

Ολυμπιακός Β: Τζολάκης, Κινκουέ, Μπα (76′ Σουρλής), Φαντιγκά, Ξενιτίδης, Κανέ, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος (29′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (70′ Βοΐλης), Κίτσος, Κωστή.

Διαβάστε επίσης