Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Διακοπή δεν σημαίνει διακοπές

Διακοπή δεν σημαίνει διακοπές
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 16:21

Είναι σαφές ότι για τον Ολυμπιακό… δεν υπάρχουν διακοπές. Και είναι επίσης σαφές ότι μαζί με τη δυνατότητα να πάρουν μερικές ανάσες παραπάνω, οι παίκτες του Θρύλου θα έχουν αυτές τις ημέρες τη δυνατότητα να δουλέψουν λίγο περισσότερο και να βγάλουν ορισμένα πράγματα στο γήπεδο, τα οποία έχουν επισημανθεί ως αδυναμίες. Ένα εξ αυτών, ας πούμε, είναι η αντίδραση που έχει η ομάδα σε αρκετές στατικές φάσεις.

Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του στο Ρέντη εκμεταλλεύονται το κενό στο πρόγραμμα, για να δουλέψουν. Και στον συγκεκριμένο τομέα. Όχι μόνο σε εκείνον. Αλλά και σε εκείνον. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη μπροστά του δυνατά ματς, ντέρμπι, να δώσει. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θα βρεθεί ξανά αρκετές φορές με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, άλλη μία με την ΑΕΚ… Τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Μαρτίνς και παίκτες το γνωρίζουν καλά. Γνωρίζουν επίσης ότι η εικόνα της ομάδας παίρνει βελτίωση, βάσει του ταλέντου και της ποιότητας που έχει. Και η αλήθεια είναι πως πρώτος ο Μαρτίνς έχει εντοπίσει σημεία που χρειάζονται βελτίωση. Το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός… σέρνεται, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να… χαλαρώνει. Έτσι και σε αυτή τη διακοπή, γίνεται πολλή και συγκεκριμένη δουλειά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης