Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισόπαλος δίχως γκολ στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’ με την Καβάλα

Ισόπαλος δίχως γκολ στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’ με την Καβάλα
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 16:07

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη δοκιμασία στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη», όπου απέναντι στην Καβάλα προσπαθεί να συνεχίσει στο νικηφόρο του μονοπάτι. Η Καβάλα «καίγεται» για βαθμούς και το παιχνίδι έχει έτσι, αρκετή τακτική από πλευράς γηπεδούχων. Κάτι το οποίο έχει επηρεάσει, φυσικά, τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, στην Καβάλα περιορίστηκε αρκετά στο κέντρο. Απέναντι στους «Αργοναύτες» ο Ολυμπιακός προσπάθησε να παίξει με κατοχή και κυριαρχία, κάτι το οποίο δεν κατάφερε από νωρίς. Σταδιακά, όμως, όσο περνούσε η ώρα και όσο η Καβάλα δεν έβρισκε τον δρόμο προς την περιοχή του Τζολάκη, ο Ολυμπιακός Β’ ανέβηκε. Έφτιαξε την απόδοσή του, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και κράτησε περισσότερο την μπάλα στα πόδια του.

Παίζοντας πολύ από τη δεξιά πλευρά, με τον Καρμπόβνικ να ανεβαίνει και να παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά και με τον Κωστή και τον Νταμπό να είναι αρκετά κινητικοί από εκεί, ο Ολυμπιακός Β’ άρχισε να γίνεται αρκετά απειλητικός. Παρότι δεν κατέγραψε κλασσικές ευκαιρίες, από το 30’ και έπειτα άρχισε να είναι καλύτερος και να ανεβαίνει. Το 0-0 είναι μάλλον δίκαιο, δίχως να έχουν ιδιαίτερη συμμετοχή στο παιχνίδι οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός Β’ σίγουρα θα ήθελε να διατηρήσει το μομέντουμ του και να «χτυπήσει» την Καβάλα στο β’ μέρος.

Θυμίζουμε την αρχική ενδεκάδα:

Τζολάκης στο τέρμα.

Κίτσος-Καρμπόβνικ στα άκρα και Μπαγκαλιάνης-Κινκουέ στο κέντρο της άμυνας.

Ξενιτίδης, Νταμπό, Σουρλής, Κωστή και Μαρίνος στο κέντρο.

Αλγκασίμ Μπα στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης