Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Εκτός έδρας; Μπα! Σαν στο σπίτι μας! (videos)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Εκτός έδρας; Μπα! Σαν στο σπίτι μας! (videos)
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 15:36

Κυριακή έχει... φιέστα! Από αυτές που μας αρέσουν, στην έδρα του ΠΑΟ! Ο Θρύλος μεγαλώνει τη τροπαιοθήκη του προσθέτοντας το 47ο πρωτάθλημα στη αξιοθαύμαστη συλλογή του και ο δρόμος προς αυτό περνάει από την… αγαπημένη Λεωφόρο! Η ομάδα του gavros.gr δεν θα μπορούσε να λείψει από την προετοιμασία και μετά από «μάχες» σώμα με σώμα για τη λίστα με τα δέκα καλύτερα εκτός έδρας του Ολυμπιακού, καταλήξαμε! Και όχι απλώς καταλήξαμε, αλλά ευχόμαστε και καλή απόλαυση!

10) Τζαμέλ Αμπντούν 0-1 και διακοπή του παιχνιδιού μην μπορώντας να αντέξουν την ήττα τη σεζόν 2011-2012...

9) Μάρτιος! Όταν παίζει εκτός έδρας ο Θρύλος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αυτό το μήνα ξέρουμε τι θα γίνει. Ο αξέχαστος «λάτρης» του ΠΑΟ, από την Αγγλία, Ματ Ντάρμπισιρ με γκολ-μαχαιριά στο 67’ στη νίκη με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

8) 2018-2019 ο Κούτρης σέντραρε στον Γκερέρο που δεν αστόχησε και με υποδειγματική κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα για μια ακόμα εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟ.

7) Πρεμιέρα για την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 και λόγω καλοκαιριού και… γενικότερης χαλαρής διάθεσης, που συνοδεύει την εποχή, η πλευρά του ΠΑΟ δηλώνει πως πάει για τίτλο. Ο Στολτίδης σκοράρει με κεφαλιά στο 34’ της αναμέτρησης και «δροσίζει» το ΟΑΚΑ.

6) Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γρηγόρη Γεωργάτου που άφησε «άγαλμα» τον Βάντσικ στο γνωστό πέρασμα του Θρύλου από το ΟΑΚΑ με 0-2. Vintage… Ρετρό… Πείτε το όπως θέλετε. Έχουν περάσει χρόνια, αλλά… το θυμόμαστε!

5) Ολική ανατροπή με οσκαρικό φινάλε! Ο Ολυμπιακός είχε ανατρέψει το εις βάρος του αρχικό 2-0 σε 2-4. Ο Καραπιάλης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς με δύο προσωπικά του γκολ συνέβαλε τα μέγιστα για την ανατροπή. Το δεύτερο προσωπικό του έμελλε να μείνει στην ιστορία! Αντεπίθεση στο 91’ και ο Μπίλαρος με υποδειγματική λόμπα σκοράρει κάνοντας το τελικό 2-4!

4) Η νίκη με 1-4 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ τη ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021. Η συνολική απόδοση της ομάδας και η έκταση που πήρε το σκορ έχει ξεχωριστή σημασία για όλους. Τέτοιες νίκες αφήνουν υστεροφημία στις επόμενες γενιές. 2+2 τα γκολ από Μασούρα και Αραμπί!

3) Αυτή τη φορά δράστης ήταν ο πιστολέρο του Ολυμπιακού Μητρο-γκολ! Τα γκολ στο 90’ έχουν την δική τους σημασία στα ντέρμπι και ο Κώστας φρόντισε να μας χαρίσει μία ακόμα συγκίνηση στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με 0-1.

2) Κρις Καλαντζής! Ο Ελληνοαυστραλός ποδοσφαιριστής του Θρύλου άνοιξε το σκορ με γκολ- ποιήμα στο 44’ της αναμέτρησης. Εκπληκτικό ψαλιδάκι στην γωνία της εστίας του Πολωνού τερματοφύλακα και βάζει «φωτιά» στις εξέδρες που κάθονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Πραγματικά απολαυστικό!

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ… ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

1) Δεν υπάρχουν σχόλια πολλά για αυτό το ιστορικό παιχνίδι. Το βίντεο «μιλάει» από μόνο του. Τα 4 γκολ είναι υψηλού επιπέδου με το φάουλ του Λουτσιάνο να δημιουργεί… εφιάλτες στους φίλους του Παναθηναϊκού και να θεωρείται μία από τις καλύτερες εκτελέσεις φάουλ στα Ελληνικά γήπεδα. Όλων των εποχών…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Διαβάστε επίσης

Αγχώθηκαν στην ΕΠΟ με την πιθανή έκπτωση των «τριών» - Η δικηγόρος του Μελισσανίδη εκπρόσωπος του Δημητρίου!

Αγχώθηκαν στην ΕΠΟ με την πιθανή έκπτωση των «τριών» - Η δικηγόρος του Μελισσανίδη εκπρόσωπος του Δημητρίου!

Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης ζήτησαν αναβολή από την Επιτροπή Δεοντολογίας και πήραν για τις 27/4. Η δικηγόρος της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη στην υπεράσπιση του Δημητρίου!