Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξύπνησαν οι ανύπαρκτοι στα τέλη Απρίλη!

Ξύπνησαν οι ανύπαρκτοι στα τέλη Απρίλη!
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 10:56

Ας μας κάνουν τη χάρη οι πουθενάδες! Που σήκωσαν… κεφάλι στα τέλη Απρίλη και θα βγουν και από πάνω… Ας μας κάνουν τη χάρη οι κωμικοί, που όλη τη σεζόν μετρούσαν «φάπες» από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ και ξαφνικά προσπαθούν να βγάλουν τον Ολυμπιακό… άδικο πρωταθλητή. Ας μας κάνουν τη χάρη που έμαθαν την Ευρώπη εν έτει 2022 και νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να τη χρησιμοποιούν και ως δικαιολογία για το ότι η διαφορά έχει… κλείσει στο -11 (γιατί ήταν και περισσότερο)! Είπαμε, παραμύθα, προπαγάνδα, αλλά και ΟΡΙΟ. Και το όριο το ξεπέρασαν πάλι χθες οι πουθενάδες που ξύπνησαν τον Απρίλη και μετά από ήττα δική τους και μας λένε ότι… αδίκως ο Ολυμπιακός παίρνει τον τίτλο και ότι είναι και… τυχερός, λόγω… Conference League.

Είπαμε! ΟΡΙΟ και στην παραμύθα, σε λίγο θα αρχίσουν να μας λένε να τους το αφήσουμε, γιατί το… δικαιούνται! Που όλη τη σεζόν σέρνονταν και πήγαιναν σπρωχτοί με τα πέναλτι και με την εύνοια τη γενική, για να καταφέρουν να μείνουν λίιιιιγο κοντά στον Ολυμπιακό και να αισθάνονται ότι… κάτι κατάφεραν. Δικαιολογίες και άλλοθι έψαχναν όλη τη σεζόν και ψάχνουν ακόμη και δυστυχώς ο Ολυμπιακός τους το έδωσε χθες. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Είπαμε, η εικόνα της ομάδας σε ένα, δύο, τρία ματς, δεν έχει σχέση με το αν ΔΙΚΑΙΑ παίρνει τον τίτλο, αφού και ο ίδιος ήταν σταθερά νικητής, μέσα στη σεζόν, αλλά και οι αντίπαλοί του δεν μπορούσαν…

Δεν θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε… Ξύπνησαν οι πουθενάδες Απρίλη μήνα και μας το παίζουν και… άτυχοι. Όσο για τον Παναθηναϊκό, τι να σχολιάσουμε. Το ότι είναι εκεί που είναι στη βαθμολογία, σε σχέση με τον Ολυμπιακό, «μιλάει» από μόνο του. Άλλο το τι έγινε σε ένα ντέρμπι, άλλο το τι έγινε ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αφύπνιση άμεσα!

Αφύπνιση άμεσα!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να καθίσει να σκεφτεί πολύ, τι πήγε στραβά στο ντέρμπι. Αλλαγή εικόνας ΤΩΡΑ, στο ματς του Κυπέλλου στην Τούμπα.