Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημιτελικός Κυπέλλου: Και στο «κακό φεγγάρι» του, τους έχει για πλάκα!

Ημιτελικός Κυπέλλου: Και στο «κακό φεγγάρι» του, τους έχει για πλάκα!
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 12:48

Όπως και να εμφανιστεί στην Τούμπα, με όποια 11άδα και όποια διάταξη, ο Θρύλος οφείλει να δείξει ξανά στον ΠΑΟΚ, ότι «τον έχει»! Και στο «κακό φεγγάρι» του, τους έχει για πλάκα! Το έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και τον έχει αποδείξει με τη χαώδη διαφορά του στη βαθμολογία. Ούτε… υπερομάδα έγινε ξαφνικά ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, από το -11, ούτε ο Ολυμπιακός… ξέχασε ξαφνικά την μπάλα που ξέρει. Και τη Μεγάλη Πέμπτη θα το δείξει ξανά, πηγαίνοντας στην έδρα του ΠΑΟΚ και κάνοντας ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε δικαίωμα, όλοι εμείς γύρω από την ομάδα, να στεκόμαστε στο τι δεν πάει ή δεν έχει πάει καλά. Το ταμείο θα γίνει στο φινάλε και εκεί ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να μετράει νταμπλ. Τίποτε άλλο δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή και ο Θρύλος το ξέρει καλά.

Στο Ρέντη αρχίζει από σήμερα κιόλας η δουλειά για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται εκεί. Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να κάνει η ομάδα το αποτέλεσμα που θέλει, για να φέρει τη σειρά στο Καραϊσκάκη και να την τελειώσει. Και παράλληλα να κλείσει στόματα… «εξυγιαντών», τα οποία άνοιξαν διάπλατα πάλι. Όπως γίνεται με κάθε ευκαιρία…

Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού οφείλει αυτή τη στιγμή να σταθεί ΔΙΠΛΑ στην ομάδα και να συνεχίσει να στηρίζει, συσπειρωμένος και όχι διχασμένος, όπως τον ονειρεύονται (και πασχίζουν για αυτό) οι «απέναντι». Όχι να τους δίνουμε και στο… πιάτο, ό,τι τους βολεύει. Το τι θα γίνει «αύριο», το ξέρουν καλά μέσα στην ομάδα, αλλά τώρα, ο Ολυμπιακός χρειάζεται να προχωρήσει ΩΣ ΕΝΑ προς τους στόχους του!

Διαβάστε επίσης

ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο από το νταμπλ!

ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο από το νταμπλ!

Δεν σηκώνει κουβέντα. Πρώτα «τελειώνεις» ξανά την «εξυγίανση» και μετά πας ξανά Champions League. ΑΥΤΗ είναι η δουλειά σου, ΘΡΥΛΕ.