Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωδικός «Κύπελλο»! Κωδικός «πρόκριση», κωδικός «τελικός»!

Κωδικός «Κύπελλο»! Κωδικός «πρόκριση», κωδικός «τελικός»!
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 12:26

Όλο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού πέφτει τώρα στο Κύπελλο και την αναμέτρηση της Μεγάλης Πέμπτης στην Τούμπα. Ακόμη και με την εικόνα την οποία η ομάδα εμφανίζει εδώ και λίγο καιρό, την εικόνα μιας ομάδας, η οποία δεν αποδίδει αυτό που ξέρουν άπαντες ότι μπορεί, το Κύπελλο δεν γίνεται να χαθεί. Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ακόμη και έτσι, από τον ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη. Και δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στο +11 του πρωταθλήματος, αλλά και στη γενική εικόνα, φέτος, στη σεζόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός «τον έχει» τον ΠΑΟΚ, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ, αλλά στο Κύπελλο η υπόθεση είναι διαφορετική. Είναι αλλιώτικη. Ο Ολυμπιακός δεν πάει να παίξει στην Τούμπα, απλώς γιατί… πρέπει. Το Κύπελλο Ελλάδας το θέλει και ΠΡΕΠΕΙ να το πάρει. Ακόμη και με νίκη μισό-μηδέν, αυτή τη στιγμή το μόνο που μετράει είναι να πάρει κάτι θετικό στην Τούμπα και να φέρει τη σειρά στον Ναό, να προκριθεί.

Ο ΠΑΟΚ δεν πιστεύει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στο πρωτάθλημα. Για αυτό και φάνηκε καθαρά ότι έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στις «μάχες» του Κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο. Εκεί όπου θεωρεί ότι το ελάχιστο που μπορεί να πάρει είναι… γόητρο. Για αυτό και ο Ολυμπιακός οφείλει να εμφανιστεί στην αναμέτρηση της Μεγάλης Πέμπτης και να «δαγκώνει»! Δεν υπάρχει άλλη διαδρομή αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει άλλη προσέγγιση, για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία οφείλει να μπει στην Τούμπα και να πάρει αυτό που θέλει. Να βάλει από τη Μεγάλη Πέμπτη, βάσεις πρόκρισης, ώστε να τελειώσει τη δουλειά στο Καραϊσκάκη και να πάει στον τελικό!

Διαβάστε επίσης