Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαϊκή απαίτηση Νο3: Να κάνει πασίγιο ο «ισάξιος» στον πρωταθλητή Ολυμπιακό!

Λαϊκή απαίτηση Νο3: Να κάνει πασίγιο ο «ισάξιος» στον πρωταθλητή Ολυμπιακό!
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 13:57

Δεν μας έχουν ζαλίσει για την… «εξυγίανση» του ελληνικού ποδοσφαίρου; Δεν μας λένε ότι από τότε που το ποδόσφαιρο… «εξυγιάνθηκε», ότι το πρωτάθλημα το παίρνει ο καλύτερος; Έτσι δεν επιμένουν να υποστηρίζουν;

Τι έγινε ξαφνικά και ο Ολυμπιακός είναι ο «χειρότερος πρωταθλητής»; Γελάμε… Και μεταφέρουμε τη λαϊκή απαίτηση Νο3, ενόψει του ματς στην Τούμπα. Ματς. Ντέρμπι έχουμε ένα. Με τον Παναθηναϊκό και μόνο. Τέλος. Και η λαϊκή απαίτηση Νο3, μετά τον γύρο του θριάμβου και τη μεταφορά της φιέστας στην Τούμπα, για να δουν και οι Παοκτζήδες πως είναι να πανηγυρίζεις τίτλο, είναι το «χρυσό δημιούργημα του Ιβάν Σαββίδη» με το 1 πρωτάθλημα σε 10 χρόνια και τα 0 Champions League στο ίδιο διάστημα, να κάνει ΠΑΣΙΓΙΟ στον πρωταθλητή!

Να δείξει ο ΠΑΟΚ ότι δεν κυριεύεται από… μικρότητα, κάθε φορά που ο Ολυμπιακός τον συναντά…

Να δείξει ο ΠΑΟΚ ότι μπορεί να είναι καλύτερος και πιο νορμάλ, απέναντι στον αντίπαλο που τον νικάει δίκαια στη μάχη του τίτλου του πρωταθλητή, από το να βάζει το έμβλημα του Θρύλου στην Τούμπα, χωρίς τα τέσσερα αστέρια…

Εντάξει, όταν θυμάσαι ότι στον ΠΑΟΙΚ κάνουν αυτό, ξεχνάς και πασίγιο και… «εξυγίανση» (χαχαχα) και τα πάντα… Και αντιλαμβάνεσαι πόσο μικρός είναι ο ΠΑΟΚ, μπροστά στον Ολυμπιακό. Και εκεί κάπου τελειώνει η κουβέντα. Και η ζωή συνεχίζεται, με το 48ο, το 49ο και πάει λέγοντας. Τα λέμε την Τετάρτη για κούπα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ένας εξτρέμ με τα όλα του

Ένας εξτρέμ με τα όλα του

Ήρθε στον Ολυμπιακό για να μείνει. Ο Γκάρι Ροντρίγκες δείχνει, κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο, το γιατί.