Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί: Και ντεφορμέ ακόμη, παραμένει «καυτός»

Ελ Αραμπί: Και ντεφορμέ ακόμη, παραμένει «καυτός»
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 13:16

Δεν είναι μόνο οι αριθμοί. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει βάλει λιγότερα γκολ από πέρσι, ή πρόπερσι. Είναι φυσικά η συνολική εικόνα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος φέτος δεν έχει πιάσει τα στάνταρ, στα οποία μας έχει συνηθίσει. Αυτό είναι δεδομένο. Ο Μαροκινός δεν έχει κάνει φέτος την αποδοτική χρονιά που θα περίμενε, αλλά παραμένει καίριος και ουσιαστικός όταν χρειάζεται. Παρά το γεγονός ότι δείχνει να έχει μείνει μακριά από τον καλό το εαυτό, είναι σταθερά σημείο αναφοράς στην επίθεση του Ολυμπιακού και συνεχίζει να δίνει στην ομάδα ό,τι μπορεί, με κάθε ευκαιρία.

Το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, απέναντι στον ΠΑΣ, θυμίζει ακριβώς αυτό. Ο Μαροκινός σκόραρε απέναντι στον ΠΑΣ με ένα «τόσο δικό του» γκολ. Ο τρόπος με τον οποίο «τελειώνε» τη φάση και φέρνει το 1-0 δείχνει ότι η αξία του παραμένει αναλλοίωτη. Και παρότι είναι ντεφορμέ, ο Ελ Αραμπί έχει τον τρόπο να παραμένει «καυτός» και να βρίσκει δίχτυα σε κρίσιμα σημεία, για τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός ότι όλη η ομάδα δεν έχει πιάσει τα στάνταρ της φέτος, φυσικά συντείνει στα παραπάνω. Αλλά ο Ελ Αραμπί έχει δείξει, αν μη τι άλλο, παρότι μοιράζεται φέτος πολύ περισσότερο τον χρόνο στην επίθεση με τον Τικίνιο, ότι κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο, τα δίνει όλα. Και αυτό ο κόσμος το αναγνωρίζει και το εκτιμά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Γραμμή» ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ, έχει και παράπονα!

«Γραμμή» ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ, έχει και παράπονα!

Ενοχλήθηκαν στον ΠΑΣ από τις καθυστερήσεις. Όταν τις έκαναν ήταν καλά; Όσο για τις ατάκες Μεταξά, μήπως κατάλαβε γιατί δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Εραμούσπε;