Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας λέει η παραμύθα ό,τι θέλει: Ολόσωστα κρατήθηκαν επιπλέον λεπτά!

Ας λέει η παραμύθα ό,τι θέλει: Ολόσωστα κρατήθηκαν επιπλέον λεπτά!
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 21:08

Πόνος είναι, θα περάσει. Από χθες βρήκαν να «πιαστούν» στον χρόνο των καθυστερήσεων. Κάτι να «βρουν» για να δείξουν ότι ο Ολυμπιακός ευνοείται. Γελάνε, όμως, και οι ίδιοι με όσα γράφουν. Πόνος είναι, θα περάσει. Μπορεί και όχι!

Ό,τι και να λέει η παραμύθα για το ότι κρατήθηκαν επιπλέον λεπτά μέσα στις καθυστερήσεις, εμείς απλά γελάμε. Τους πείραξε και τους πόνεσε το γκολ του Ρόνι Λόπες. Θα τους πείραζε και θα τους πόναγε όποτε και να το έβαζε. Και πιάστηκαν σότι το έβαλε 1:10’’ μετά τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων που είχε υποδείξει ο Καραντώνης και είχε σηκώσει στο ταμπελάκι ο 4ος.

Όπως και να ‘χει, ολόσωστα ο Καραναντώνης κράτησε επιπλέον καθυστερήσεις! Ολόσωστα! Και ας κλαίει η παραμύθα. Μόνο ενάμιση λεπτό έκανε να εκτελεστεί το φάουλ που έκανε ο Περέρα στον Μαντί Καμαρά στο 91’! Ο Βαλμπουενά περίμενε ενάμιση λεπτό, λόγω του ότι ο Περέα ήταν κάτω και προσποιούνταν. Δεν θα αναλύσουμε τις φάσεις, γιατί θα βγει στην τελική ότι έπρεπε να παιχτούν αρκετά παραπάνω λεπτά από τα 6 που αρχικά είχε δείξει ο Καραντώνης.

Όταν μέσα στις καθυστερήσεις οι παίκτες του ΠΑΣ κάνουν διαρκώς καθυστερήσεις, είναι λογικό και αναμενόμενο να κρατήσει ο διαιτητής επιπλέον καθυστέρηση. Βέβαια, οι γνωστοί τρύπες δεν θα σας πουν ότι κακώς είχαν δοθεί αρχικά 6 λεπτά καθυστερήσεις. Παραπάνω θα έπρεπε, αν αναλογιστεί κανείς πως υπήρξε παρέμβαση του VAR σε δύο περιπτώσεις, άρα διακοπή στον αγώνα. Συν τις 7 αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν!

Πόνος είναι, θα περάσει. Μπορεί και όχι...

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης