Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να τα μας! Έτσι αρχίζουν τα σύννεφα

Να τα μας! Έτσι αρχίζουν τα σύννεφα
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 11:12

Δεν θέλει και πολύ να «στραβώσει» το πράγμα, με τον εκάστοτε προπονητή, στην ΑΕΚ. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να «στραβώσει» η φάση και να από… αγαπητός, ο εκάστοτε κόουτς να γίνει και αυτός… αποδιοπομπαίος τράγος. Και ο πολύ νέος στην ομάδα, Αλμέιδα, δεν το… άρχισε καλά το πράγματα. Θα έπρεπε να είναι πιο ενημερωμένος και να ξέρει που πάει και τι… ζητάει. Να το κάνουμε πιο λιανά: Άρχισε να ζητάει παίκτες ο Αλμέιδα και κάπως έτσι αρχίζουν τα… σύννεφα, με τον «επενδυτή».

Δεν ήξερε που πήγε ο Αλμέιδα; Δεν ήξερε ότι… δεν «ζητάνε» παίκτες από τον «επενδυτή»; Δεν ήξερε ότι οι μεταγραφές στην ΑΕΚ είναι… λέξη ταμπού; Δεν ήξερε ότι το να συζητείται και μόνο παίκτης επιπέδου… 3 εκατομμυρίων (συμβόλαιο…) είναι… εξωπραγματικό; Εντάξει, νέος είναι ακόμη ο Αλμέιδα, θα μάθει. Είναι και… τυχερός, γιατί ακόμη δεν έχει προλάβει να «τρέξει» τίποτα και έχει ακόμη… πίστωση. Αλλά και αυτή, με τα «ζήτα, ζήτα» σιγά-σιγά θα αρχίσει να… στερεύει. Τα έχουμε ξαναδεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ακούς εκεί να ζητήσει Τσιτσαρίτο και Λόπες ο Αλμέιδα, ακόμα δεν ήρθε. Καλά-καλά δεν είδε αυτούς που έχει… Να τα μαααας…

Διαβάστε επίσης