Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκάρι: «Ανυπομονώ για τη φιέστα!»

Γκάρι: «Ανυπομονώ για τη φιέστα!»
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 14:18

Σας γράψαμε νωρίτερα πως ο Γκάρι Ροντρίγκες έπαιξε και παίζει σημαντικό ρόλο στο να έρθει το 47ο, με αποτέλεσμα και ο ίδιος να δικαιωθεί, για την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ! Και μάλιστα… δεν βλέπει την ώρα για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα! Δεν… κρατιέται ο παιχταράς, ανυπομονεί να σηκώσει την κούπα του πρωταθλήματος και να πανηγυρίσει με τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova, ενόψει Άρη και… φιέστας: «Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ περήφανος. Που καταφέραμε να εκπληρώσουμε τον μεγαλύτερο, τον κύριο στόχο μας, που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νιώθω ευτυχισμένος και περήφανος που πήρα το πρώτο μου τρόπαιο, για αυτό τον μεγάλο Σύλλογο.

Νομίζω πως πρέπει να συνεχίσουμε και με τον Άρη, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι στην εικόνα μας. Να συνεχίσουμε με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα. Να έχουμε την ίδια δύναμη. Να έχουμε την ίδια δύναμη, την ίδια επίδοση. Και να συνεχίσουμε για νίκες, στα παιχνίδια.

Ανυπομονώ να γιορτάσουμε τον τίτλο με όλους τους φιλάθλους στο Καραϊσκάκη. Με την οικογένειά μου, με τους φίλους με, με όλο τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτού. Νομίζω θα είναι μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ανυπομονώ να τη ζήσω!».

Διαβάστε επίσης