Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ κρύβει το πρόβλημα με την κυβέρνηση

Η ΕΠΟ κρύβει το πρόβλημα με την κυβέρνηση
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 15:07
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» από τους παράγοντες της ΕΠΟ, όταν τους ρωτούν για τις σχέσεις τους με την κυβέρνηση. Η αγαπημένη τους φράση είναι ότι δεν έχουν πρόβλημα με την κυβέρνηση αλλά με τον Αυγενάκη. Όμως, αν δεν πρόκειται για... καραμέλα (δηλαδή μια απάντηση, απλά, για να έχουν κάτι για να πουν) πρόκειται για λόγια του αέρα.

Είναι λογικό ότι η κυβέρνηση και ο Αυγενάκης είναι το ίδιο. Άλλωστε, ο Αυγενάκης είναι Υφυπουργός Αθλητισμού!

Επίσης, αποτελεί κοινό μυστικό ότι η ΕΠΟ αρκετές φορές έχει ζητήσει ραντεβού με άλλους υπουργούς και το βρόντημα από το κλείσιμο της πόρτας ακούστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι το Πάρκο Γουδή! Όλες οι απαντήσεις ήταν ότι «αρμόδιος είναι ο κ. Αυγενάκης» αλλά πού να πάνε, όταν ο τελευταίος τους έχει αποκλείσει; Εδώ, τον κατηγορούσαν ότι τάχα αυτός φταίει που δεν υπέγραφαν άλλοι υπουργοί για θέματα που έχουν σχέση με τη διεκδίκηση του τελικού του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κατά τα άλλα έχουν καλές σχέσεις με την κυβέρνηση!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που η FIFA και η UEFA απέκλεισαν την ΕΠΟ από τις επαφές που έχουν με την κυβέρνηση έχει να κάνει με απαίτηση κυβερνητικών αξιωματούχων. Αρα, αν είχε πρόβλημα μόνο ο Αυγενάκης, θα μπορούσαν να τον βάλουν στην άκρη. Καθόλου τυχαίο ότι από την ΕΠΟ, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησαν να κλείσουν για να πάνε στο Μέγαρο Μαξίμου οι ξένοι απεσταλμένοι που είχαν έρθει για τη ΓΣ της ΕΠΟ στις 18 Μαρτίου. Και πάλι, ο ήχος της πόρτας ακούστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι το Πάρκο Γουδή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης