Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οι θέσεις ΑμεΑ στον Ναό

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οι θέσεις ΑμεΑ στον Ναό
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 15:03

Το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, πλησιάζει. Και όλο το ενδιαφέρον στρέφεται εκεί. Η ΠΑΕ ενημέρωσε για τη διαθεσιμότητα θέσεων ΑμεΑ στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, ενημερώνει για τα εξής:
Για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής Playoff της Super League – Interwetten απέναντι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 11/05 και ώρα 21:00, τα Άτομα με Αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί τη Τρίτη 10/05 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:30 – 12:30 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική κατά τον έλεγχο στις θύρες, στις εξέδρες του σταδίου έως και την αποχώρησή τους.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής.

Διαβάστε επίσης