Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ωραίο σκηνικό στην ΑΕΚ! Στην ΠΑΕ ο κόσμος, παραίτηση τα στελέχη! Που καιρός για αποζημιώσεις...

Ωραίο σκηνικό στην ΑΕΚ! Στην ΠΑΕ ο κόσμος, παραίτηση τα στελέχη! Που καιρός για αποζημιώσεις...
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 19:09

Η ΑΕΚ την Τρίτη υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι τρέμουν στην ιδέα να έχει κόσμο στις εξέδρες και να υπάρξουν αντιδράσεις. Βέβαια οι πιο μυημένοι ΑΕΚτζήδες, λένε πως δεν θα γίνει το παραμικρό. Οι όποιες αποφάσεις λέει έχουν παρθεί. Πρέπει να γίνεται και ωραία η δουλειά βλέπετε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έγινε μια χαρά.

Η αρχή έγινε με τον Βασίλη Δημητριάδη. Τότε που κόσμος της ΑΕΚ ζητούσε από το Μελισσανίδη το τέλος του Δημητριάδη και του Γιαννάκη Παπαδόπουλου. Τελικά, την πλήρωσε ο πρώτος. Τώρα, πήγε λέει κόσμος της ΑΕΚ στα γραφεία για να διαμαρτυρηθεί. Ποιος φταίει δηλαδή; Ο λογιστής της ΑΕΚ; Ή τα παιδιά που δουλεύουν στα social media; Σοβαροί να είμαστε.

«Έβραζε» ο κόσμος, βγήκαν να μιλήσουν ο Κονέ με τον Παπαδημητρίου. Λίγη ώρα μετά, παραιτήθηκε αρχικά ο Κονέ. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Παπαδημητρίου. Μια χαρά η σκηνοθεσία. Παραιτήσεις, να γλιτώνουμε και αποζημιώσεις. Δεν είναι εποχή για τέτοιες άλλωστε. Α! Ο Γιαννάκης εκεί, σταθερή αξία. Πως να μην είναι. Τόση προσπάθεια έκανε με την ΕΠΟ, να πάει χαμένη; Τόσο κόσμο γνώρισε.

Ο ΑΕΚτζής που καταλαβαίνει ωστόσο, ξέρει την αλήθεια. Τον πραγματικό φταίχτη για τα χάλια της ομάδας του. Παραιτήσεις θα έρθουν και άλλες. Καθίστε μη δείτε κανένα καλοκαιρινό έργο με τον Αλμέιδα και τρέχουν και δεν φτάνουν μετά.

Διαβάστε επίσης