Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κουχάρσκι: Τον έκραζαν οι Πολωνοί, σύντομα και οι Αεκτζήδες;

Κουχάρσκι: Τον έκραζαν οι Πολωνοί, σύντομα και οι Αεκτζήδες;
Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 14:23

Η παρουσία του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι στη Λέγκια, στην Πολωνία, δεν θα έλεγε κανείς ότι στέφθηκε με… ιδιαίτερη επιτυχία. Δεν το λέμε εμείς. Το λένε οι Πολωνοί. Το έγραφε το sport.pl πριν από μερικούς μήνες, οπότε γενικά τα ΜΜΕ στη χώρα περνούσαν… πριονοκορδέλα τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, για τον οποίο ο «επενδυτής» αποφάσισε να αναλάβει την τύχη της ομάδας του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Χαρακτηριστικά, ανέφεραν:

«Η Λέγκια θα μπορούσε να είχε καλύτερο υλικό, ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεσαι και τους ειδικούς στις απαραίτητες θέσεις. Ο πρόεδρος της Λέγκια αποφάσισε τον περασμένο Δεκέμβριο να απομακρύνει από τον ρόλο του, τον αθλητικό διευθυντή, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, ο οποίος είχε δεχτεί έντονη κριτική. Το έκανε, ωστόσο άργησε πολύ…». Και πρόσθεταν:

«Η θητεία του στη Λέγκια ήταν περίπλοκη για να χαρακτηριστεί. Ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι ήταν δραματικό για την ομάδα. Έφερε επτά ποδοσφαιριστές και κανένας τους δεν απέδειξε πως ήταν ικανός να αγωνιστεί με την πρωταθλήτρια Πολωνίας».

Δεν το λες και… κολακευτικό. Μένει να φανεί αν στο άμεσο μέλλον θα τον περνούν πριονοκορδέλα και διάφορα… κιτρινόμαυρα ΜΜΕ. Αλλά όχι, είπαμε: Τον επέλεξε ο «επενδυτής». Θα κάνει «τζιζ»…

Διαβάστε επίσης