Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικά παίζουν και οι τερματοφύλακες στην ενδεκάδα, ε;

Τελικά παίζουν και οι τερματοφύλακες στην ενδεκάδα, ε;
Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 15:02

Τόμας Βατσλίκ. «Βράχος» τη σεζόν που πέρασε και απροσπέλαστος, εκεί όπου χρειάστηκε. Όχι δίχως λάθη, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές… Τα λάθη του τερματοφύλακα φαίνονται/μετράνε… διπλά. Γιατί λάθος του τερματοφύλακα, κακή τοποθέτηση, κακή αντίδραση, κακή έξοδος, κακή εκτίμηση, κακό διάβασμα της φάσης, κακός υπολογισμός στο τελείωμα του αντιπάλου, κατά μεγάλο ποσοστό σημαίνει… γκολ. Εις βάρος της ομάδας που το τρώει.

Οπότε ναι, τα λάθη του τερματοφύλακα μετράνε διπλά και φαίνονται πολύ. Γι’ αυτό και… ελάχιστα να κάνει ένας τερματοφύλακας μέσα στη σεζόν, όπως ο Βατσλίκ, ας πούμε, «χτυπάνε». Προχωράμε, κατανοητό αυτό που λέμε, δεν κρίνεται ο τερματοφύλακας μόνο από τα ελάχιστα λάθη που κάνει. Κάθε άλλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Τόμας Βατσλίκ κράτησε πολλές φορές όρθιο τον Ολυμπιακό, τη σεζόν που πέρασε. Ήταν καταλυτικός παράγοντας, για το ότι ο Θρύλος πήρε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, ξανά! Και όμως… Ακόμη και αυτό στάθηκε… αφορμή για ορισμένους, να… πικάρουν την ομάδα. Και να τα βάλουν με το σύνολο… «Δεν γίνεται ο Βατσλίκ να είναι ο MVP του Ολυμπιακού», ακούσαμε, διαβάσαμε, μας είπαν. Ορισμένοι οι οποίοι θεωρούν ότι μάλλον οι ενδεκάδες του Ολυμπιακού έχουν 10 παίκτες. Ή της Ρεάλ ας πούμε… ΟΚ, ας ρωτήσουν ορισμένοι τον Κουρτουά. Τι έκανε και πως ήταν, όταν η ομάδα του μπροστά έκανε 3-4 τελικές σε όλο το ματς. Και εξαιτίας της δικής του παρουσίας… νίκησε.

Κοίτα να δεις που τελικά παίζουν και οι τερματοφύλακες στην ενδεκάδα, ε; Κοίτα να δεις που μπορεί μια τεράστια ομάδα όπως η Ρεάλ, να παίρνει Champions League από τον τερματοφύλακά της… Κοίτα να δεις που μπορεί και ο Τόμας Βατσλίκ να είναι MVP του Ολυμπιακού, ενίοτε. Και να παίζει σημαντικό ρόλο, στο να κατακτά η ομάδα του 47ο…

Διαβάστε επίσης