Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλέπουν Κριχόβιακ στην Κράσνονταρ οι Ρώσοι, ενώ το περίεργο θα ήταν να τον έβλεπαν στην ΑΕΚ

Βλέπουν Κριχόβιακ στην Κράσνονταρ οι Ρώσοι, ενώ το περίεργο θα ήταν να τον έβλεπαν στην ΑΕΚ
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 15:40

Δεν μας κάνει καμία εντύπωση, το γεγονός ότι οι Ρώσοι βλέπουν επιστροφή του Κριχόβιακ στην Κράσνονταρ. Εδώ που τα λέμε, για να είμαστε και ρεαλιστές, το περίεργο θα ήταν να… έβλεπαν παραμονή του Κριχόβιακ στην ΑΕΚ. ΑΥΤΟ θα ήταν το… περίεργο, όχι τα να τον βλέπουν να επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ήρθε, προσωρινά όπως φαίνεται, στην ΑΕΚ.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο φινάλε, ούτε μάντεις είμαστε, αλλά το μοτίβο γενικά δεν είναι εύκολο να αλλάξει στην ομάδα του «επενδυτή». Και το μοτίβο είναι… «νο μάνι». Ο κανόνας είναι ένας και γιατί να… αλλάξει για τον Κριχόβιακ; Δεν είναι και για έξοδα εκεί στην ΑΕΚ, έχουν αετούς να συναρμολογήσουν. Αυτά είναι που μετράνε και όχι το να έχεις ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα που θα μπει στο νέο γήπεδο. Σημασία έχουν οι γλύπτες και οι αετοί.

Όπως και να ‘χει, κοντός ψαλμός, αλληλούια, που λέμε… Θα φανεί αν ο Κριχόβιακ θα μείνει στην ΑΕΚ, αν θα γυρίσει στην Κράσνονταρ, ή αν θα πάει και… αλλού. Όπως αναφέραμε και πιο πριν, ένας άλλος… κανόνας στην ΑΕΚ, είναι το «όποιον θέλει, της φεύγει»… Για να δούμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης