Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός| Ποδόσφαιρο: «Δεμένα» τα χέρια του Μαρτίνς, στην αρχή της προετοιμασίας

Ολυμπιακός| Ποδόσφαιρο: «Δεμένα» τα χέρια του Μαρτίνς, στην αρχή της προετοιμασίας
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 13:19
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Με απουσίες κάνει εκκίνηση η προετοιμασία του Θρύλου, με τους διεθνείς να έχουν πίεση με τις εθνικές ομάδες!

Πονοκέφαλο για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί η απουσία των διεθνών παικτών, που έχουν τις υποχρεώσεις τους, με τις Εθνικές ομάδες. Ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν θα έχει στην αρχή της προετοιμασίας 13 διεθνείς παίκτες. Στις 14/6 είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στο Ρέντη, μετά τις διακοπές και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, στο προπονητικό του Ολυμπιακού θα βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές (Τικίνιο, Χασάν, Αλγκασίμ Μπα, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Καρβάλιο, Φορτούνης, Λαλά, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Κούτρης, Αποστολόπουλος, Βρουσάι, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ουσεϊνού Μπα, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ). Εκκρεμούν οι περιπτώσεις των Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Αβραάμ των οποίων τα συμβόλαια έληξαν, αλλά γίνονται συζητήσεις για το «αύριο» και την παραμονή τους.

Περίπου μια εβδομάδα μετά, θα αναχωρήσει η ομάδα για Αυστρία και θα ενσωματωθούν και 13 διεθνείς (Βατσλίκ, Τζολάκης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Αγκιμπού, Μασούρας, Ροντρίγκες, Ονιεκούρου). Στο μεταξύ, αν προκύψουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Θρύλου, ο αριθμός των διεθνών μπορεί να αλλάξει. Θα φανεί αυτό στην πορεία, με βάση τα μεταγραφικά.

Ο Μαρτίνς θα δώσει χρόνο ξεκούρασης στους παίκτες που θα επιστρέψουν, οπότε θα γίνει προσπάθεια ο Ολυμπιακός να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης στην Αυστρία. Αλλά μέχρι τότε, το Ρέντη θα είναι.. πολύ πιο άδειο και ο προπονητής του Θρύλου θα αρχίσει προετοιμασία, μετρώντας απουσίες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης