Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Ποδόσφαιρο: Άμεσα εξελίξεις με τον Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός | Ποδόσφαιρο: Άμεσα εξελίξεις με τον Ελ Αραμπί
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 11:02

Θέμα των ημερών είναι στον Πειραιά, το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Ελ Αραμπί. Ο Ολυμπιακός, έχει δείξει την πρόθεσή του να κρατήσει το Μαροκινό επιθετικό και τη νέα σεζόν, κάνοντάς του εξαιρετική προσφορά. Μία προσφορά την οποία σίγουρα ο Μαροκινός μπόμπερ δεν βρίσκει στην Ευρώπη, από άλλη ομάδα. Πιθανώς να βρίσκει καλύτερη σε… εξωτικές, αραβικές χώρες, αλλά στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός του δείχνει τον δρόμο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο σχεδιασμός της επομένης χρονιάς, έχει ήδη ξεκινήσει και το θέμα αναμένεται και πρέπει να κλείσει άμεσα. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί για σέντερ φορ αν ο Μαροκινός απαντήσει αρνητικά στην εξαιρετική πρόταση των Πειραιωτών.

Από τη πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής, παρά τη θέλησή του να μείνει στο λιμάνι, κοιτάζει την αγορά και «ζυγίζει» τις επιλογές του. Στον Ολυμπιακό δεδομένα δεν θα τον περιμένουν… για πάντα. Η ομάδα οφείλει να κοιτάξει την ενίσχυσή της και όπως όλα δείχνουν, οι μέρες που διανύουμε είναι κρίσιμες. Και για αυτό το θέμα, αλλά και όχι μόνο για αυτό. Το τι τελικά θα γίνει, θα το μάθουμε άμεσα, καθώς η ειδησεογραφία τρέχει και ο φάκελος «Ελ Αραμπί» είναι υπό εξέταση, από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Διαβάστε επίσης