Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποκάλυψη του Βαλμπουενά: «Έχω προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό»!

Η αποκάλυψη του Βαλμπουενά: «Έχω προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό»!
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 23:49

Στην αποκάλυψη ότι έχει προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του προχώρησε ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλώντας στο RMC! Ο Γάλλος «μαέστρος» του Θρύλου τόνισε πως θα συνεχίσει στον πρωταθλητή Ελλάδας και τη νέα σεζόν.

«Έχω προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Απλά πρέπει να υπογράψουμε. Λογικά θα συνεχίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Για τη δικαστική υπόθεση με τον Μπενζεμά: «Το γεγονός ότι έκαναν πίσω σημαίνει πολλά πράγματα κατά την άποψή μου. Από κει και πέρα ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει. Για μένα, το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι μπορώ πια να προχωρήσω, διότι πέρασαν έτσι επτά χρόνια. Δεν είμαι θυμωμένος, ούτε μνησίκακος για κανέναν, όλοι ακολουθούν τον δρόμο τους, για να το θέσω απλά».

Για τη χρυσή μπάλα: «Θα ήταν ανειλικρινές από μέρους μου αν έλεγα ότι δεν αξίζει τη Χρυσή Μπάλα ο Μπενζεμά. Ναι, φυσικά και την αξίζει. Στο αγωνιστικό κομμάτι μπορώ να είμαι αντικειμενικός».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο αθέατος πόλεμος στη διαιτησία...

Ο αθέατος πόλεμος στη διαιτησία...

Πού οφείλονται οι αντιρρήσεις της ΕΠΟ για την επαγγελματική διαιτησία και οι αντιδράσεις κάποιων διαιτητών στα σχέδια του Κλάτενμπεργκ.