Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντε Σάνκτις, Σαμπατίνι δεν σημαίνει «κλείδωμα» στην Ιταλία

Ντε Σάνκτις, Σαμπατίνι δεν σημαίνει «κλείδωμα» στην Ιταλία
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 10:21

Περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το θέμα της υπόθεσης στελέχωσης του Θρύλου, μετά τις αλλαγές, οι οποίες αναγκαστικά πρέπει να γίνουν, λόγω της αποχώρησης του Φρανσουά Μοντεστό. Ο Ολυμπιακός, όπως έχουμε αναφέρει, δεν είμαι μια ομάδα, η οποία μένει στάσιμη. Κάθε άλλο. Κινείται άμεσα και βρίσκει λύσεις, αναλόγως με το θέμα το οποίο προκύπτει. Και η αλήθεια είναι πως αλλαγές στο οργανόγραμμα δεν προέκυπτε ότι θα γίνουν άμεσα. Κάθε άλλο, ο Θρύλος ήταν ικανοποιημένος με το μοντέλο το οποίο είχε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ωστόσο, οι αλλαγές επίκεινται πλέον και με Ντε Σάνκτις ή/και Σαμπατίνι η ομάδα του Πειραιά ανοίγει πόρτες. Δεν είναι δεδομένο ότι έτσι θα πάμε, αλλά εφόσον ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταλήξει σε μια από αυτές τις λύσεις (ή και στους δύο μαζί), είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός ανοίγει την πόρτα της Ιταλίας, για τα καλά. Μιας εξαιρετικής αγοράς, η οποία ανοίγει ΚΑΙ μέσω της μετακίνησης στη Μόντσα, του Φρανσουά Μοντεστό.

Παρόλα αυτά, το ότι ανοίγει η πόρτα της Ιταλίας, δεν σημαίνει ότι κλείνουν άλλες. Οι δύο άνδρες έχουν δουλέψει με όλες τις αγορές, προφανώς, ασχέτως αν η «βάση» τους είναι η Ιταλία και έχουν βαθιά γνώση εκείνης της αγοράς. Ντε Σάνκτις και Σαμπατίνι έχουν δουλέψει με Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και όχι μόνο. Και ο Ολυμπιακός, εφόσον καταλήξει σε αυτές τις επιλογές, δεν σημαίνει ότι θα… περιοριστεί μόνο στην ιταλική αγορά. Κάθε άλλο.

Διαβάστε επίσης