Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεξιός μπακ, εξτρέμ, επιτελικός, σέντερ φορ

Δεξιός μπακ, εξτρέμ, επιτελικός, σέντερ φορ
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 12:38

Ο Ολυμπιακός προχωρά ήδη ένα γενικό πλάνο σχεδιασμού, για τη νέα σεζόν. Όπως είναι λογικό, οι αλλαγές στο οργανόγραμμα, οι οποίες έγιναν, ή επίκεινται, αλλάζουν λιγάκι τα δεδομένα, ως προς τις αγορές οι οποίες εξετάζονται, ως προς τις επαφές, οι οποίες έγιναν ή γίνονται, με εκπροσώπους παικτών που ενδιαφέρουν ή/και ομάδες. Και μέχρι να οριστικοποιηθεί η πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει άμεσα, παρατηρείται μια μικρή στασιμότητα. Η οποία όμως δεν είναι πραγματική. Δεν υπάρχει καμία στασιμότητα, στην πραγματικότητα.

Ακόμη και με την αναχώρηση του Φρανσουά Μοντεστό, για τη Μόντσα, ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού δεν σταματά και συνεχίζει να «τρέχει». Η ομάδα, άλλωστε, δεν χρειάζεται… ξήλωμα, αλλά διορθώσεις. Και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συγκεκριμένο πλάνο. Ένα πλάνο το οποίο έχει κατατεθεί και ήδη συζητείται με τη διοίκηση του Θρύλου.

Δεξιός μπακ, εξτρέμ, επιτελικός, σέντερ φορ. Ανοικτά «μέτωπα» αρκετά στον Θρύλο, «τρέχουν» και αναμένεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις. Σε μία εβδομάδα η ομάδα επανέρχεται στη δράση, επιστρέφοντας στο Ρέντη. Πλην διεθνών, φυσικά. Και μέχρι την αναχώρηση για την Αυστρία, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να κλείσει αρκετά «μέτωπα», τα οποία αυτή τη στιγμή είναι ανοικτά και απασχολούν τον Μαρτίνς και τους ιθύνοντες του Συλλόγου. Σε αντίθεση με το τι μπορεί να νομίζει κάποιος, στασιμότητα δεν υπάρχει. Επαφές γίνονται, προχωρούν και όταν ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου οργανογράμματος του Θρύλου, όλα θα τρέξουν πιο άμεσα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης