Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Εισιτήρια διαρκείας: Οι πρώτοι πιστοί έσπευσαν από νωρίς, με πάθος! (video)

Ολυμπιακός | Εισιτήρια διαρκείας: Οι πρώτοι πιστοί έσπευσαν από νωρίς, με πάθος! (video)
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 14:14

Με έντονη κινητικότητα και με σημαντικό ενδιαφέρον άρχισε, από το πρωί της Πέμπτης 9/6, η διαδικασία ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας, στον Ολυμπιακό! Οι ανανεώσεις των περσινών κατόχων εισιτηρίων διαρκείας «τρέχουν» από το πρωί και οι πρώτοι ΓΑΥΡΟΙ που ήθελαν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον Ναό, έσπευσαν! Με… πάθος, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε και ο υπεύθυνος εισιτηρίων του Θρύλου, Παναγιώτης Μπαντούνας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οι ΓΑΥΡΟΙ είναι σταθερά δίπλα στην ομάδα τους και δεν χάνουν ευκαιρία να πάρουν τη θέση τους, στο Καραϊσκάκη. Οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν έκπτωση, ως ανταμοιβή για την παρουσία τους πέρσι, με την αγορά διαρκείας και ήδη οι πρώτοι εξ αυτών, αρκετοί μάλιστα, έσπευσαν από την πρώτη ημέρα της διαδικασίας ανανέωσης καρτών διαρκείας, να κλείσουν ξανά τη θέση τους στο σπίτι μας.

Παρά το γεγονός ότι η διαδικασία μπορεί να γίνει και μέσω ίντερνετ, εκατοντάδες έσπευσαν με το «καλημέρα» στα εκδοτήρια, για να κάνουν τη διαδικασία και από εκεί. ΟΚ, η ευκολία του ίντερνετ μετράει, αλλά είναι… αλλιώς το να πας στο εκδοτήριο και να νιώσεις Καραϊσκάκη!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το Κανάλι Ένα Πειραιά:

Διαβάστε επίσης

Λαλάκη, εσύ; (photo)

Λαλάκη, εσύ; (photo)

Εντάξει ένα λάθος έγινε, συμβαίνει. Απλά μας θύμισε… άλλη κατάσταση, με τσέπη και καρδιά να ενώνονται σε… παντοτινή αγάπη.