Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει να τελειώσει του Ελ Αραμπί…

Θέλει να τελειώσει του Ελ Αραμπί…
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 10:01

Καυτό το θέμα του Ελ Αραμπί, παραμένει πάντα στην επικαιρότητα και ο Ολυμπιακός κοιτάζει να το κλείσει. Οι Πειραιώτες δίνουν στον Μαροκινό μία εξαιρετική προσφορά, για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Εκείνος ζητάει κάτι παραπάνω, ο Ολυμπιακός δίνει, με βάση αυτά που κρίνει, συγκεκριμένα πράγματα και έτσι οι δύο πλευρές το συζητούν.

Μάλιστα, Ολυμπιακός και Ελ Αραμπί μίλησαν ξανά και η κοινή θέληση για να επεκταθεί η συνεργασία τους, οδηγεί την υπόθεση σε αίσιο τέλος. Ο Ελ Αραμπί θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακό επιθυμεί το ίδιο και έτσι οι δύο πλευρές είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και συζητούν τις λεπτομέρειες, οι οποίες θα φέρουν εντέλει τη συμφωνία.

Μοιάζει να είναι θέμα χρόνου η επίτευξη αυτής και έτσι ο Ολυμπιακός αναμένεται να κλείσει την υπόθεση ανανέωσης του Ελ Αραμπί, με τρόπο ο οποίος θα κάνει καλό και στις δύο πλευρές. Και ο Μαροκινός θα συνεχίσει να παίζει στην ομάδα στην οποία αγαπήθηκε, με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και σε κορυφαίο επίπεδο, με την ευκαιρία να παίξει Champions League. Αλλά και ο Ολυμπιακός θα κρατήσει εδώ έναν στράικερ κλάσης, γκολτζή, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια τον οδηγεί στις κατακτήσεις τίτλων με τα γκολ του και όχι μόνο.

Αναμένουμε εξελίξεις για το θέμα και σίγουρα αυτές θα έρθουν αρκετά άμεσα, πλέον, αφού απομένουν ελάχιστες ημέρες για την έναρξη και της προετοιμασίας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης