Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χρόνια πολλά, ΜΑΓΚΑ Μανωλά! (video)

Χρόνια πολλά, ΜΑΓΚΑ Μανωλά! (video)
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 12:59

Ο Κώστας Μανωλάς δεν είναι απλώς ένα… δικό μας παιδί. Είναι κάτι παραπάνω. Είναι ΓΑΥΡΟΣ με τα όλα του και έτσι συμπεριφέρεται, σε όλα του! Ζει και αναπνέει για τον Θρύλο, όπως ζει και αναπνέει για την μπάλα και αυτό βγαίνει κάθε φορά που πατάει το χορτάρι. Είτε στο αγαπημένο του γήπεδο Καραϊσκάκη, είτε σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο, στη χώρα. Ο Κώστας Μανωλάς έχει σήμερα τα γενέθλιά του και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, του εύχεται τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες, με τον Θρύλο! Κλείνει τα 31 και είναι ακόμη... έφηβος, με μεγάλη εμπειρία όμως και ακόμη μεγαλύτερη ικανότητα και αξία!

Ο Μανωλάς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή, για τον Ολυμπιακό. Εκτός του ότι είναι παικταράς, έχει και πώρωση με τα ερυθρόλευκα για την ομάδα, η οποία τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει μια λαμπρή καριέρα. Και αυτό επίσης το βγάζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί!

Ο Μανωλάς προ ολίγου καιρού φόρεσε ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού και έδειξε πόσο πολύ γουστάρει να βρίσκεται εδώ. Στην ομάδα στην οποία αγαπήθηκε και στην ομάδα την οποία αγαπά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης