Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να προκριθούμε!» (video)

Μαρτίνς: «Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να προκριθούμε!» (video)
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 16:08

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Μακάμπι Χάιφα, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Απέναντι στους Ισραηλινούς, ο Θρύλος θα παλέψει για να αποδείξει ότι είναι το φαβορί, για να συνεχίσει στα προκριματικά του Champions League και να κυνηγήσει το να μπει στους ομίλους. Και μιλώντας για τον αντίπαλο, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι αποτελεί ένα δύσκολο εμπόδιο, το οποίο όμως ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να ξεπεράσει.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, με τη Μακάμπι Χάιφα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά είπε:

«Η Μακάμπι Χάιφα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Έχουμε δει τη δουλειά που κάνει στο Ισραήλ τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πραγματικά μία πρόκληση για εμάς.

Όμως και εμείς έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να περάσουμε. Γνωρίζουμε όλοι πως ο στόχος μας είναι να προκριθούμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο αυτό.

Είναι όμως ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, με πολλούς διεθνείς Ισραηλινούς παίκτες και θα πρέπει να έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να περάσουμε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης