Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάριν και Καμαρά, δύο υποθέσεις κοντινές

Λάριν και Καμαρά, δύο υποθέσεις κοντινές
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 15:27

Ο Ολυμπιακός προχωρά τον σχεδιασμό του και προετοιμάζει άμεσα τη νέα του ομάδα. Επαφές γίνονται καθημερινά, μεταγραφικά θέματα προχωρούν και στο λιμάνι τσεκάρουν περιπτώσεις παικτών, για την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παίκτες οι οποίοι απασχολούν τον Ολυμπιακό είναι ο Κάιλ Λάριν, αλλά και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Και οι δύο… μοιάζουν αρκετά. Και μπορούν να αγωνιστούν περιφερειακά στην επίθεση, βγαίνοντας από τα πλάγια, ή από τον άξονα. Δεν είναι 9άρια, ούτε και καθαρά εξτρέμ, όμως. Είναι κάτι ενδιάμεσο, ένα κράμα. Και παράλληλα, συνθέτουν δύο υποθέσεις κοντινές για τον Ολυμπιακό. Δύο μεταγραφικά θέματα τα οποία «τρέχουν» παράλληλα και δεν αποκλείεται να τους δούμε και τους δύο στα ερυθρόλευκα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Τόσο ο Λάριν, όσο και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, μπορούν να παίξει πέριξ της επίθεσης, αλλά και σε αυτή, υπό συνθήκες. Κανείς εκ των δύο δεν είναι καθαρός σέντερ φορ. Είναι κάτι… ενδιάμεσο. Κάτι διαφορετικό και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει τις υποθέσεις τους, μας κάνει να κρίνουμε πως ο Μαρτίνς έχει και… κάτι άλλο στο μυαλό του. Για τη νέα σεζόν, φυσικά. Ίσως ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Όχι με καθαρό 4-4-2, αλλά με ένα… 4-4-1-1. Με το προτελευταίο 1 να είναι πιο περιφερειακό. Δημιουργικό και εκτελεστικό ταυτόχρονα.

Τις προχωράει ο Ολυμπιακός αυτές τις δύο υποθέσεις. Και μιλάμε φυσικά για δύο καλούς παίκτες. Επειδή μοιάζουν αρκετά στο στιλ παιχνιδιού, δεν αποκλείεται ο Θρύλος να πάρει έναν εκ των δύο. Δεν αποκλείεται όμως, να τους κυνηγήσει ΚΑΙ τους δύο! Εφόσον βεβαίως επέλθουν συμφωνίες, έτσι;

Διαβάστε επίσης