Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η χρυσή δωδεκαετία Μαρινάκη: Η απογείωση του Ερασιτέχνη και στην Ευρώπη! (photos/videos)

Η χρυσή δωδεκαετία Μαρινάκη: Η απογείωση του Ερασιτέχνη και στην Ευρώπη! (photos/videos)
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 22:23

12 χρόνια συμπληρώνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. 12 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έγινε το αφεντικό στον Ολυμπιακό και τον έκανε το απόλυτο αφεντικό. Δεν είναι μόνο οι επιτυχίες και οι τίτλοι στην Ελλάδα με τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα.

Δεν είναι μόνο οι μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη με τις αμέτρητες νίκες απέναντι σε μεγαθήρια. Δεν είναι μόνο το τεράστιο κοινωνικό έργο του Βαγγέλη Μαρινάκη και η ατελείωτη προσφορά του στο συνάνθρωπο. Είναι και η τεράστια συνεισφορά του και στις αμέτρητες επιτυχίες και κούπες του Ερασιτέχνη.

Επί των ημερών του, ο Ερασιτέχνης, υπό την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη, δεν κυριάρχησε απλώς στην Ελλάδα, σε όλα τα τμήματά του, αλλά σάρωσε και στην Ευρώπη. Και αυτό είναι κάτι μοναδικό! Κάτι που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει. Και έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που ο Ολυμπιακός να θεωρείται ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο! Και αυτό, το οφείλει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι πάντοτε δίπλα στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Άλλωστε, είναι μοναδικό επίτευγμα ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 8 ευρωπαϊκά τρόπαια στον Ερασιτέχνη! 6 ευρωπαϊκά έχει πάρει το Πόλο Γυναικών (3 LEN Euroleague, 1 LEN Trophy, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ), 1 LEN Champions League έχει το Πόλο Ανδρών, ένα CEV Challenge Cup έχει πάρει το Βόλεϊ Γυναικών.

Και σε όλες αυτές τις επιτυχίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εκεί, στηρίζοντας τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Το κάνει κάθε χρόνο από τότε που ανέλαβε την ομάδα, και θα συνεχίσει να το κάνει. Για να είναι ο Ολυμπιακός κυρίαρχος στην Ελλάδα και να πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης