Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σήμερα, αύριο και του Άβιλα

Σήμερα, αύριο και του Άβιλα
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 13:20

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλίγιαγκιτς και έφερε και τον Ζινκερνάγκελ. Ωστόσο, έχει σε εκκρεμότητα την επισημοποίηση της απόκτησης και του Άβιλα, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον νεαρό Τσέχο. Ωστόσο, η μεταγραφή του δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και αυτό αναμένεται να συμβεί άμεσα. Ίσως εντός της ημέρας, ή το αργότερο μέχρι αύριο.

Ο Άβιλα δεν είναι μια μεταγραφή… δεύτερη και κανείς δεν πρέπει να την παίρνει με αυτό τον τρόπο. Ο Άβιλα είναι ενεργός ποδοσφαιριστής, υψηλού επιπέδου, ο οποίος έχει σημαντικές παραστάσεις από την Αγγλία. Και σε εξαιρετική ηλικία. Ο Ισπανός παίζει δεξιά, παίζει όμως και αριστερά και ο Μαρτίνς ξέρει καλά πως έχοντας τον στα χέρια του, θα μπορεί να τον κάνει «μπαλαντέρ» και να τον χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Δεν θα είναι λίγες οι φορές, λέει η λογική, κατά τις οποίες θα δούμε μαζί στην 11άδα και τον Άβιλα, αλλά και τον Βρσάλικο. Και αυτό θα απελευθερώσει και τον Όλεγκ, ο οποίος πέρυσι πήρε την αριστερή πλευρά… σπίτι του…

Κάποια χαρτιά περιμένει ο Ολυμπιακός από τη Χάντερσφιλντ, για να τελειώσει το θέμα και τυπικά. Εκκρεμεί η ανακοίνωση και αυτή αναμένεται να την έχουμε ίσως και σήμερα. Αν όχι, το αργότερο μέχρι αύριο… Η ουσία είναι πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει, επί τοις ουσίας, ήδη στον Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης