Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο γκολ αντίθετα! (video)

Δύο γκολ αντίθετα! (video)
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 11:39

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αρκετά καλά στοιχεία, στο ματς του με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Απέναντι στους Γερμανούς, ο Θρύλος έδειξε βελτίωση, σε αρκετά θέματα, μέσα στο χορτάρι. Και αυτό είναι το ζητούμενο, αυτή την ώρα. Η ένδειξη βελτίωσης της ομάδας καθώς η δουλειά θα προχωρά. Ο Ολυμπιακός σκόραρε δύο φορές και μάλιστα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0, όπως το είχε διαμορφώσει η Φορτούνα από το 23’ του αγώνα. Με δύο γκολ καθαρά αντίθετα το ένα με το άλλο. Ένα γκολ σεντερφορίσιο και ένα γκολ… αμυντικού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Με μια ιδιομορφία, όμως… Ο στόπερ έβαλε γκολ σεντερφορίσιο και ο σέντερ φορ γκολ… στόπερ. Αναλύουμε:

Ο Παπέ Σισέ μας έχει συνηθίσει να σκοράρει, όμως ως επί του πλείστον το κάνει με το κεφάλι ή με κάποια προβολή, από κοντινή απόσταση. Αυτό το οποίο έκανε χθες, ήταν… άλλο πράγμα. Ήταν γκολ σέντερ φορ. Αντίληψη της περιοχής, κοντρόλ, ντρίπλα και εκτέλεση σε μικρό χώρο, την οποία μόνο τοπ σέντερ φορ κάνουν. Γκολ που θύμισε… Ελ Αραμπί.

Και έρχεται στη συνέχεια και ο Χασάν, να σκοράρει α λα… Σισέ! Με κεφαλιά, από εκτέλεση φάουλ και σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Χασάν πήδηξε ψηλά και σκόραρε με το κεφάλι, ένα γκολ που θύμισε αυτά τα οποία βάζουν οι στόπερ, όταν προωθούνται στην αντίπαλη περιοχή…

Παράδοξο ε; Δείτε…

Διαβάστε επίσης

Ορίστε, νίκησε

Ορίστε, νίκησε

Είχαμε αναλύσει σαφώς ότι αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα δεν παίζουν κανένα ρόλο. Το τονίζουμε ξανά, μετά από νίκη αυτή τη φορά.