Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκριματικά με τη Μακάμπι: Οφείλει να είναι όσο έτοιμος πρέπει

Προκριματικά με τη Μακάμπι: Οφείλει να είναι όσο έτοιμος πρέπει
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 10:59

Καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη στις 30 Ιουνίου. Σαφές. Καμία ομάδα, επίσης, δεν μπορεί να είναι έτοιμη στις 20 και στις 27 Ιουλίου. Δεν είναι εφικτό. Έτσι και ο Ολυμπιακός. Δουλεύει ήδη αρκετά και με στόχευση. Δουλεύει εντατικά και με αρκετή ένταση. Είναι σαφές και ρεαλιστικό ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι αρκετά έτοιμη στα τέλη Ιουλίου, αλλά και ότι προφανώς δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη!

Δεν είναι δυνατό η ομάδα να είναι στο 100%, στα τέλη Ιουλίου. Δεν μπορεί. Είναι φύσει αδύνατο. Όταν μεταγραφές (θα) γίνονται μέχρι τον Σεπτέμβριο και όλες οι ομάδες θα μπορούν να διαφοροποιηθούν, ο Θρύλος δεν μπορεί να διεκδικεί ΑΠΟΛΥΤΗ ετοιμότητα, στα τέλη Ιουλίου. Εκεί όπου θα βρει απέναντί του τη Μακάμπι Χάιφα.

Μπορεί, όμως, αλλά και ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΑΡΚΕΤΑ έτοιμος. Σε ικανοποιητικό βαθμό. Σε βαθμό τέτοιο, ώστε να μπορεί να περάσει τη Μακάμπι Χάιφα και να προχωρήσει. Να πάει στην επόμενη φάση και να μπορεί να συνεχίσει την περιπέτειά του στα προκριματικά, με απώτερο στόχο το να μπει στο Champions League. Ο Θρύλος σταδιακά θα βγάζει αυτοματισμούς, θα δένει ολοένα και περισσότερο και θα μπορεί να παράγει στο γήπεδο ολοένα και καλύτερο, αλλά και πιο αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης