Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προετοιμασία: Ο Πιερ Κούντε διεκδικεί περισσότερο χρόνο

Προετοιμασία: Ο Πιερ Κούντε διεκδικεί περισσότερο χρόνο
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 11:16

Ξανά στα φιλικά, όπως και πέρυσι, ο Πιερ Κούντε εμφανίζει μία πολύ θετική εικόνα. Ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του πολύ ποιοτικά χαφ. Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά. Δεδομένα είναι στις πρώτες επιλογές και όταν είναι καλά, θα παίζουν εκείνοι. Ωστόσο, ο Πιερ Κούντε δείχνει και τώρα, σε αυτά τα φιλικά στα οποία έχει συμμετάσχει, ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μαρκάρει σωστά στο κέντρο, βλέπει κάθετα και κοιτάζει να πασάρει σωστά. Μοιράζει το παιχνίδι στις πτέρυγες και γενικά δίνει πράγματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο Πιερ Κούντε δεν πήρε κατά την περσινή σεζόν, τις ευκαιρίες τις οποίες θα ήθελε. Ίσως θα μπορούσε. Ίσως και όχι. Η ουσία είναι πως ο Μαρτίνς δεν του τις έδωσε. Φέτος, ο Κούντε επανέρχεται και διεκδικεί ξανά, περισσότερο χρόνο, από τον προπονητή του. Είναι στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς το να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον Κούντε και να πάρει από εκείνον παραπάνω πράγματα.

Προσοχή. Δεν λέμε ότι ο Κούντε πρέπει να παίζει… δογματικά. Θα παίζει (και πρέπει να παίζει) μόνο όταν η εικόνα του στις προπονήσεις είναι αυτή που πρέπει. Με όσα έχει δείξει έως σήμερα, βεβαίως, ο Κούντε θα πρέπει να βάζει τον Πέδρο Μαρτίνς, σε περισσότερες σκέψεις, αναφορικά με τη χρησιμοποίησή του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης