Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο τεστ, νέα συμπεράσματα...

Νέο τεστ, νέα συμπεράσματα...
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 23:56

Νέο φιλικό δίνει την Παρασκευή (1/7) ο Ολυμπιακός στην Αυστρία. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν για πέμπτη φορά επί αυστριακού εδάφους, αντιμετωπίζοντας την Αρμίνια Μπίλεφελντ στις 16:30 (COSMOTE SPORT 1HD).

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του, κόντρα σε μία αρκετά δυναμική ομάδα από τη Γερμανία. Εκτός απροόπτου, ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους «ερυθρόλευκους» δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Σλάβια Πράγας την Τετάρτη (29/6). Και αυτό, διότι το Σάββατο (2/7) οι Πειραιώτες θα δώσουν το πιο δυνατό τεστ τους, κόντρα στην πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ.

Να σημειωθεί, ότι η Αρμίνια Μπίλεφελντ υποβιβάστηκε στην Bundesliga 2 στο τέλος της περασμένης σεζόν και προετοιμάζεται, ώστε να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια» τη νέα αγωνιστική χρονιά. Στη γερμανική ομάδα αγωνίζεται και ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Στέφανος Καπίνο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης