Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρσάλικο: Εν αναμονή του Κροάτη παιχταρά!

Βρσάλικο: Εν αναμονή του Κροάτη παιχταρά!
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 10:20

Σημαντικές οι ημέρες τις οποίες διανύουμε, για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος έχει αρχίσει ήδη να κάνει τις πρώτες του κινήσεις στο μεταγραφικό «παζάρι» και να προσθέτει στη «μηχανή» του ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο. Και σήμερα αναμένει τον επόμενο! Τον παιχταρά Σίμε Βρσάλικο! Ο Κροάτης δεξιός μπακ αναμένεται στη χώρα μας, για να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό! Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι απολύτως καθοριστική για το θέμα. Ο Βρσάλικο έδωσε τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για να έρθει να παίξει στο λιμάνι και πλέον απομένει μόνο το διαδικαστικό σκέλος, το οποίο αναμένεται να προχωρήσει ακόμη και σήμερα.

Για την προσθήκη του Βρσάλικο έχουμε γράψει αναλυτικά. Ο άσος από την Κροατία είναι παίκτης επιπέδου και μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό στοιχεία τα οποία θα απογειώσουν συνολικά το παιχνίδι της ομάδας. Ο Βρσάλικο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ικανός να ανεβάσει τον Ολυμπιακό επίπεδο και να δώσει και στο κοινό, στην εξέδρα, ουσία και θέαμα!

Ο Ολυμπιακός «ταράζει» τα νερά με την υπόθεση Βρσάλικο και φέρνει στην Ελλάδα έναν ποδοσφαιριστή που ανεβάζει επίπεδο όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης