Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νέο φιλικό ο Θρύλος, με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, στις 16:30!

Νέο φιλικό ο Θρύλος, με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, στις 16:30!
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 09:41

Μία ημέρα πριν το μεγάλο φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ, ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ένα μπροστά του. Επίσης σημαντικό και με ουσία. Απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, στις 16:30, ο Θρύλος θέλει να δουλέψει σωστά και να δείξει νέα σημάδια βελτίωσης, τα οποία θα του δώσουν τόνωση και βοήθεια, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, ενόψει Μακάμπι Χάιφα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει ξανά την ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα του σε συνθήκες αγώνα και να δει τη βελτίωση παικτών, ατομικά, αλλά και μέσα στο σύνολο. Απέναντι στη γερμανική ομάδα το εμπόδιο μόνο χαμηλό δεν είναι. Και ο Θρύλος θα κάνει μια καλή πρόβα σήμερα, για το φιλικό του Σαββάτου, το πιο δυνατό όλων, απέναντι στη Σάλτσμπουργκ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πριν πάμε εκεί, όμως, ας επικεντρωθούμε στη σημερινή αναμέτρηση, η οποία έρχεται να προσφέρει νέα στοιχεία, ως προς την ετοιμότητα της ομάδας και τη δουλειά την οποία εκείνη έχει κάνει,, στην προετοιμασία. Θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να δούμε ποδοσφαιριστές όπως ο Καμαρά, ο Ζινκερνάγκελ, ο Άβιλα. Να έχουν δουλέψει λιγάκι παραπάνω με την ομάδα και να έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν λιγάκι πιο ομαδικά, ως μέρος του συνόλου, μπαίνοντας στα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς.

Ραντεβού στις 16:30, live από το site μας, για το σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης