Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανοικτό και το θέμα τερματοφύλακα

Ανοικτό και το θέμα τερματοφύλακα
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 13:20

Το θέμα τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό είναι ανοικτό. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι η ομάδα του χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση, να πλαισιώσει επιτυχώς τον Τόμας Βατσλίκ. Ο οποίος παραμένει, φυσικά, το Νο1 σε αυτό το «πόστο». Ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του λύσεις, τις οποίες εξετάζει, προκειμένου να αποφασίσει προς τα που θα κινηθεί, για να αποκτήσει έναν παίκτη και σε αυτή τη θέση.

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός με τον Βατσλίκ αισθάνεται καλυμμένος. Ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου έχει καλύψει επάξια το τέρμα και ο Ολυμπιακός αισθάνεται ασφάλεια εκεί, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μεγάλη πίεση. Ωστόσο, πρόθεση του Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να είναι να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή εν δυνάμει βασικό, για τα γκολπόστ, προκειμένου να βάλει και μεγαλύτερη πίεση και ανταγωνισμό στον Βατσλίκ.

Τις προηγούμενες ημέρες έπαιξε το όνομα του Μαρτσεσίν της Πόρτο. Το Αργεντινού διεθνούς. Είναι μια πιθανότητα, αλλά όχι η μόνη. Αναμένουμε και στο συγκεκριμένο θέμα εξελίξεις και αυτές τρέχουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης