Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεταγραφικά: Ακούγεται και το όνομα του Αντεκούγκμπε

Μεταγραφικά: Ακούγεται και το όνομα του Αντεκούγκμπε
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 12:40

Σας αναφέραμε νωρίτερα για το πως το όνομα του Ολυμπιακού συνδέεται με τον Μαξ Λόου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για τον 25χρονο αριστερό μπακ της Σέφιλντ, όμως το όνομά του δεν μοιάζει να είναι το μόνο, το οποίο έχει πέσει στο τραπέζι, για τη θέση. Αντιθέτως, ο Μαρτίνς φέρεται να έχει στα υπόψιν του και τον 27χρονο Καναδό Σαμ Αντεκούγκμπε, της Χατάισπορ. Έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή. Κάτοχο τριών διαβατηρίων (Καναδά, Νιγηρίας, Αγγλίας).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Αντεκούγκμπε είναι 31 φορές διεθνής με τον Καναδά και αποκτήθηκε πέρυσι από τους Τούρκους έναντι ενός ποσού λίγο κάτω από τις 500.000 ευρώ. Άρχισε την καριέρα του στον Καναδά και μετακόμισε στο MLS. Έπαιξε στη συνέχεια και στην Αγγλία (Μπράιτον) αλλά και στη Σουηδία (Γκέτεμποργκ) και στη Νορβηγία έδειξε τα καλά του στοιχεία, με τη Βαλερένγκα, παίρνοντας μεταγραφή για την Τουρκία. Είναι ο βασικός αριστερός μπακ της Εθνικής Καναδά.

Ο Μαρτίνς φέρεται να εξετάζει και αυτή την περίπτωση, την ώρα που η Σέφιλντ φέρεται να ζητάει 4 εκατομμύρια ευρώ, για να παραχωρήσει τον Μαξ Λόου. Ποσό φυσικά μεγάλο και εκτός πραγματικότητας…

Δείτε τον Αντεκούγκμπε:

Διαβάστε επίσης