Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υψηλά τα οικονομικά δεδομένα για Εμπουκού, καραδοκεί ο Θρύλος

Υψηλά τα οικονομικά δεδομένα για Εμπουκού, καραδοκεί ο Θρύλος
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 12:22

Σας αναφέραμε χθες για την εμπλοκή του ονόματος του Θρύλου, με τον 20χρονο ταλαντούχο εξτρέμ της Ρεμς, τον Ναθαναέλ Εμπκουκού. Ο νεαρός φέρεται να αρέσει πολύ στον Θρύλο, ο οποίος καραδοκεί για την υπόθεσή του και δεν αποκλείεται να κινηθεί, εφόσον δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Ο Θρύλος θέλει έναν εξτρέμ με τα στοιχεία του νεαρού της Ρεμς. Εκρηκτικός, τεχνίτης, γρήγορος, με πολύ καλό έλεγχο της μπάλας και εξαιρετικό στο ένας εναντίον ενός.

Η υπόθεση του Εμπουκού, ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι. Τα οικονομικά δεδομένα είναι υψηλά και η Ρεμς έχει βάλει ψηλά τον πήχη, για να δώσει τον ποδοσφαιριστή. Μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μεταγραφή. Ποσό το οποίο φυσικά δεν είναι εύκολο να δώσει ο Ολυμπιακός, για έναν τόσο νεαρό παίκτη. Όσο μεγάλη και αν είναι η προοπτική εξέλιξής του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Δεν είναι μόνο τα 5 εκατομμύρια, τα οποία φέρεται να ζητάει η Ρεμς. Η γαλλική ομάδα αξιώνει και ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο βεβαίως δεν είναι συμφέρον, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για οποιονδήποτε σύλλογο επιχειρήσει να πάρει τον Εμπουκού. Και πέραν αυτού, υπάρχει φυσικά και ανταγωνισμός, με τον ποδοσφαιριστή να είναι στα «ραντάρ» αρκετών ομάδων από τη Γαλλία.

Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και δικαίως τον τσεκάρει ο Θρύλος. Αλλά το ότι είναι 20 χρονών, δεν σημαίνει ότι η υπόθεσή του είναι εύκολη.

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή, στο Instagram.

Διαβάστε επίσης