Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπαλτάκος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, το θέμα είναι τι θα πουν οι FIFA, UEFA

Ο Μπαλτάκος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, το θέμα είναι τι θα πουν οι FIFA, UEFA
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 14:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πρόβλημα ουδέν σχετικά με την παραμονή του Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ. Μπορεί από την ΕΠΟ να βιάζονται να τον «τελειώσουν», όμως δεν εξαρτάται τίποτα από αυτούς. Όλα είναι στο χέρι των FIFA, UEFA και σε αυτούς λογοδοτεί ο Αγγλος. Επίσης, αποκλείεται να έχει πάει στην ΠΟ Αιγύπτου χωρίς την έγκρισή τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν κάποια ομοσπονδία θέλει αν προσλάβει αρχιδιαιτητή, δίνεται λίστα με το ποιοι είναι διαθέσιμοι.

Ο Αγγλος δεν τελείωσε από την Ελλάδα. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του μήνα και αναμένεται η τοποθέτηση των υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών σχετικά με το μέλλον του. Υπενθυμίζουμε ότι διέρρευσε και δεν διαψεύστηκε ότι ο Κλάτενμπεργκ πριν από δυο μήνες είχε συνάντηση με τον διευθυντή των ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς και τον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της Ρομπέρτο Ροσέτι, όπου συζήτησαν για το μέλλον του στην Ελλάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η FIFA και η UEFA δεν έκρυψαν ότι είναι ικανοποιημένες από το έργο του Κλάτενμπεργκ στην Ελλάδα. Εξελίξεις σχετικά με το θέμα της παραμονής του αναμένονται στις επόμενες μέρες. Ο Αγγλος έδειξε ότι θέλει να μείνει και οι υπερκείμενες αρχές αναμένεται να πάρουν θέση. Ο Μπαλτάκος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, συγκεκριμένα διέρρευσε ότι ψάχνει άλλον, όμως το θέμα είναι τι θα πουν οι FIFA, UEFA. Αποκλείεται να αφήσουν την ελληνική διαιτησία να πάει στον γκρεμό από όπου την έβγαλαν μετά από μεγάλη προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης