Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κλάτενμπεργκ: «Θα μιλήσω με ΕΠΟ και UEFA για τον ρόλο μου στην Ελλάδα»

Κλάτενμπεργκ: «Θα μιλήσω με ΕΠΟ και UEFA για τον ρόλο μου στην Ελλάδα»
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 15:22

Μπορεί ορισμένοι να… πανηγυρίζουν, για το ότι ο Κλάτενμπεργκ φεύγει, αλλά η αλήθεια είναι πως ο ρόλος του Άγγλου αρχιδιαιτητή μόνο τελειωμένος δεν είναι στην Ελλάδα. Έτσι υποστηρίζει ο ίδιος, με δηλώσεις του στο sportday.gr, βεβαίως. Ο Κλάτενμπεργκ τόνισε πως για το θέμα θα μιλήσει πρώτα με την ΕΠΟ και την UEFA, ενώ πρόσθεσε πως ο ρόλος του στην Αίγυπτο θα είναι συμβουλευτικός.

«Στα τέλη Ιουλίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Το πλάνο προέβλεπε να ολοκληρωθεί το project που ξεκινήσαμε και να τεθεί σε ισχύ η επαγγελματική διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο», αναφέρει στη δήλωσή του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και συνεχίζει διευκρινίζοντας:

«Αντιλαμβανόμενη πλήρως τη θέση μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αιγύπτου επικοινώνησε με τον ατζέντη μου και ξεκινήσαμε συζητήσεις προκειμένου να αναλάβω ρόλο συμβούλου της για την ανάπτυξη της διαιτησίας στη χώρα και την εκεί εκπαίδευση των διαιτητών. Συζήτησα το σχέδιο μου με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και τους ανέλυσα τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα για να υπάρξει ταχύτατη αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των διαιτητών», συνεχίζει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής και καταλήγει αναφερόμενος στο μέλλον της συνεργασίας του με την ΕΠΟ.

«Οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας της Αιγύπτου που έχουν καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά και οι συζητήσεις ανάμεσά μας βρίσκονται σε εξέλιξη. Μέσα στις επόμενες μέρες σκοπεύω να συζητήσω το ρόλο μου στην Ελλάδα τόσο με τους υπευθύνους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όσο και με τη ΟΥΕΦΑ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης