Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Ναταναέλ Εμπουκού «τα έβαλε» με το δοκάρι! (video)

Όταν ο Ναταναέλ Εμπουκού «τα έβαλε» με το δοκάρι! (video)
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 12:09

Το διάσημο Pitch Addict, δύο νεαροί οι οποίοι γυρίζουν διάφορα ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά βίντεο, σε όλη τη Γαλλία, βρέθηκε στο πλάι και του Ναταναέλ Εμπουκού. Του νεαρού άσου της Ρεμς, τον οποίο έχει στο στόχαστρό του, ο Ολυμπιακός, για τα εξτρέμ. Και ποιος ήταν ο στόχος του Pitch Addict; Να βάλει το crossbar challenge, την πρόκληση του δοκαριού, όπως λέγεται, στον νεαρό άσο, υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Θρύλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Από διάφορες θέσεις, πιο κοντά στο τέρμα, πιο μακριά, υπό γωνία ή μη, ο Ναταναέλ Εμπουκού και οι δύο νεαροί παρουσιαστές, με σχεδόν 1 εκατομμύριο followers στο Tik Tok προσπάθησαν να σημαδέψουν το οριζόντιο δοκάρι. Κλασσικό crossbar challenge, το έχουν κάνει στο Ρέντη και παίκτες του Θρύλου, παλαιότερα.

Για όσους πιστεύουν ότι ο Εμπουκού νίκησε, πέφτουν μέσα! Ο νεαρός άσος που «κυνηγάει» ο Ολυμπιακός, «τα έβαλε» με το δοκάρι και με τους δύο παρουσιαστές και βγήκε νικητής!

Δείτε το βίντεο:

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του Εμπουκού στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναλύει: «Γίνονται κινήσεις ώστε να είμαστε πιο επιθετικοί»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναλύει: «Γίνονται κινήσεις ώστε να είμαστε πιο επιθετικοί»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας και τόνισε πως οφείλει να δουλέψει με την ομάδα που έχει στα χέρια του και όχι με παίκτες που δεν έχουν ακόμη βάλει τα ερυθρόλευκα.