Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ατάκα που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός κάνει βήματα προόδου

Η ατάκα που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός κάνει βήματα προόδου
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 12:59

Είναι λογικό, μέσα σε μια προετοιμασία, να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Ο Ολυμπιακός δουλεύει τώρα, αυτή την περίοδο, για να είναι έτοιμος σε λίγες εβδομάδες και να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα. Προσέξτε, να είναι έτοιμος για εκείνη την πρόκληση. Όχι στο 100%. Αυτό ακόμη αργεί. Και είναι ουτοπικό να συζητάμε για 100% ετοιμότητα, αυτή την περίοδο του καλοκαιριού. Δεν υπάρχει αυτό. Πουθενά. Ο Ολυμπιακός θέλει να είναι ΑΡΚΕΤΑ έτοιμος, για να περάσει τη Μακάμπι και να προχωρήσει στον επόμενο γύρο, να συνεχίσει να προχωρά προς τους ομίλους του Champions League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και αυτή η ατάκα του Πέδρο Μαρτίνς δείχνει ότι η ομάδα κάνει βήματα προόδου. Δείχνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισπράξει προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του και βλέπει πως η ομάδα προχωρά και προοδεύει. Κρατάω θετικά συμπεράσματα. Σίγουρα οι παίκτες ήρθαν με άλλο πνεύμα, πιο θετικό από πέρυσι. Και η φυσική τους κατάσταση είναι καλύτερη από ό,τι πέρυσι. Προερχόμαστε από δύσκολη χρονιά. Ήταν λοιπόν σημαντική προετοιμασία για να βγάλω συμπεράσματα και τώρα κοιτάζουμε μπροστά», είπε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βλέπει την ομάδα του καθημερινά, δουλεύει μαζί της και σίγουρα έχει καλύτερη εικόνα για τον Ολυμπιακό, από όλους μας.

Διαβάστε επίσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναλύει: «Γίνονται κινήσεις ώστε να είμαστε πιο επιθετικοί»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναλύει: «Γίνονται κινήσεις ώστε να είμαστε πιο επιθετικοί»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας και τόνισε πως οφείλει να δουλέψει με την ομάδα που έχει στα χέρια του και όχι με παίκτες που δεν έχουν ακόμη βάλει τα ερυθρόλευκα.