Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και οι θέσεις στις οποίες ο Μαρτίνς τον «βλέπει»

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και οι θέσεις στις οποίες ο Μαρτίνς τον «βλέπει»
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 11:58

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι μια δυνατή, ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού, για τη σεζόν 2022-23. Ο Μαυριτανός άσος ήρθε και μπήκε άμεσα σε ρυθμό, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να… τρίβει τα χέρια του, με την προσαρμοστικότητα του νέου επιθετικού του. Πολύ ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, από την παρουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά στην ομάδα, από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας κιόλας. Αναφέρθηκε, μάλιστα, στο που τον υπολογίζει.

«Τον Αμπουμπακάρ τον υπολογίζω για δεύτερο επιθετικό, αλλά μπορεί να παίξει και μόνος του στην κορυφή. Μπορεί και στα πλάγια, αλλά κυρίως πιστεύω θα τον χρησιμοποιώ στον άξονα», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έδειξε έτσι ότι πιστεύει πολύ στον νέο του παίκτη!

Παράλληλα, εξήρε το πόσο άμεσα έδειξε ο Καμαρά να μπαίνει στο πνεύμα της ομάδας! «Ο Αμπουμπακάρ είναι ένας παίκτης που του χρειάστηκαν μόλις δύο μέρες για να προετοιμαστεί στην ιδέα που θέλαμε. Είναι ευχάριστη έκπληξη», είπε χαρακτηριστικά ο Πέδρο, δείχνοντας ότι ο Καμαρά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, μπαίνοντας άμεσα στο κλίμα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης